Találd meg a hétköznapokban is az egyensúlyt!

A mindennapok rohanásában nem könnyű megtalálni az egyensúlyt. Ahhoz, hogy az egész napos munka után esténként és hétvégén sikerüljön megpihenni, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lakókörnyezetbe érünk haza. A sok zöld és a sportolási lehetőségek talán a legfontosabbak ahhoz, hogy feltöltődhessünk, és újult erővel indulhassunk neki a következő napnak, hétnek.

Természetesen nem könnyű olyan otthont találni, ahol mindez a közvetlen környezetünkben adott. Egy sokféle szolgáltatást nyújtó lakópark azonban lehetővé teheti, hogy a lakásajtón épphogy csak kilépve, a közvetlen környezetünkben töltődhessünk fel. Ehhez viszont tudni kell jól választani, hiszen a legtöbb lakópark sajnos szinte semmiben sem különbözik a panel lakótelepektől, pedig a klasszikus értelemben vett lakóparkok eredetileg pont az elit lakhatását hivatottak szolgálni, sőt legtöbbször zártak és számtalan extra szolgáltatást kínálnak. Mai cikkünkben is egy olyan beruházást mutatunk be, melyet joggal lehet lakóparknak nevezni, hiszen több szintes kerttel, sportpályákkal és saját sétáló utcával is várja lakóit, csakhogy a teljesség igénye nélkül említsük a legfontosabb előnyeit.

A Népligethez közel, a X. kerületben, egy az Üllői úttal párhuzamos, csendes kis utcában, mégis kiváló közlekedési feltételek mellett kezdték meg idén szeptemberben a Balance Garden 298 lakásos lakóprojekt építését, mely egyedülálló módon, a földszinten még 3 különálló épületként indul, melyek az első és a második szinten összeépülnek, hogy a 3. szinttől újra szétváljanak, így lehetőséget teremtve arra, hogy a 3. szinten két tetőkert is helyet kapjon. Ugyanakkor természetesen a földszint is parkosított, aminek köszönhetően az összes földszinti lakás közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, az emeleti lakások közül pedig kivétel nélkül mindegyikhez kapcsolódik terasz vagy erkély.

Mint említettük, a 3. szinten két tetőkertet is kialakítanak, ugyanakkor a földszinti részen futópálya, tollaslabda-pálya, street-workout eszközök várják a felnőtteket, illetve trambulin, mérleghinta és ügyességi eszközök a kisgyermekeket. Ezen felül a közeli Népliget még több sportolási lehetőséget nyújt.

Akinek fontos, hogy a legfontosabb szolgáltatások is helyben legyenek, azoknak jó hír, hogy a földszinten egy kisebb szolgáltatásokat nyújtó sétálóutca is helyet kap, míg a Zágrábi utcai főbejáratnál egy kis kávézó nyílik majd, a toronyépületek közötti átjárón belül pedig várhatóan fodrászat, kozmetika, önkiszolgáló mosoda, illetve csomagátvevő pont is várja a Balance Garden lakóit.

A Balance Garden 7 emeletes tornyaiban természetesen lift könnyíti meg a közlekedést, melyek a más társasházakhoz képest egyedülálló módon tágas lobbykból indulnak, amelyek barátságos berendezése, kényelmes ülőhelyei lehetőséget teremtenek arra, hogy a lakók egymással beszélgethessenek, vagy találkozókat bonyolítsanak le anélkül, hogy vendégeiket otthonaikba kellene invitálni.

A Balance Garden infrastruktúra szempontjából is kitűnő választás, hiszen az M3-as metró több állomása, valamint több busz- és villamosjárat megállója is sétatávolságra található, a belváros mindössze pár perc alatt elérhető, az egy metrómegállónyi távolságra lévő Shopmark bevásárlóközpont pedig a közelben biztosít bevásárlási és ügyintézési lehetőséget. Emellett természetesen oktatási- és egészségügyi intézmények is megtalálhatók a közelben.

A lakások mind klimatizáltak, fűtésüket és melegvíz ellátásukat a Főtáv szolgáltatja, minden lakást burkolt, festett, szaniterekkel felszerelt állapotban vehetnek át a lakók, a kiváló minőségű hőszigetelt ablakokat pedig rejtett tokházas redőnyelőkészítéssel építik be.

Természetesen parkolóhely is jár a lakásokhoz, az egyszintes mélygarázsban 258, a földszinten 41 felszíni parkolóhelyet létesítenek, a mélygarázsban található parkolóhelyek közül 30-at e-töltővel is felszerelnek.

A lakásokat 2023. III. negyedévében vehetik majd át új tulajdonosaik, a minőségre és a határidőre történő teljesítésre pedig garancia, hogy a kivitelezést a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Bayer Construct vállalatcsoport végzi. A vállalatcsoport legutóbb átadott projektje a VABA Apartments, ahová az első lakók már be is költöztek, az exkluzív kivitelezésű lakások 97%-a már el is kelt.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)