Kertváros, családias környék… Ez kell nekem!

Az utóbbi időben igencsak felértékelődtek a családias, zöld, kertvárosi övezetek, hiszen a home office hacsak részben is, a legtöbb munkahelyen megmaradt, így a munkába való közlekedés már nem számít mindennapos problémának. Ráadásul az ingatlanárak emelkedése mellett sokak számára a kertváros vált elérhetővé és vannak olyan kertvárosi övezetek, ahonnan kifejezetten jó a közlekedés.

A XVI. kerületi Rákosszentmihályon található Iglói utca környéke, épp ilyen hely, hiszen innen busszal gyorsan megközelíthető az Örs Vezér Tere, autóval pedig az M0-ás és az M3-as bevezetője is pár perc alatt elérhető. Ugyanakkor a környéken minden fontos szolgáltatás, oktatási intézmények, játszótér, kikapcsolódási- és sportolási lehetőségek, étterem, cukrászda, uszoda is megtalálhatók. A bevásárlást pedig könnyen intézhetjük a János utcai Lidl-ben, vagy a mindössze 2,5 km távolságra található Pólus Centerben.

Ezen a nyugodt, mégis jó közlekedésű környéken épül most a Zöldmező lakópark, mely az ősszel már szerkezetkész állapotban volt, kivitelezése azóta is ütemterv szerint halad, már a belső válaszfalazás is elkészült, jelenleg az ajzatbetonozás, a belső vakolás és a külső homlokzati hőszigetelés van folyamatban, így ez év végén már átvehetik lakásaikat első tulajdonosaik.

Számukra jó hír, hogy leendő otthonukat akár személyesen is megtekinthetik, így lényegében nem a tervezőasztalról kell, hogy vásároljanak, saját szemükkel győződhetnek meg a minőségről, illetve a lakások kiváló tájolásáról, elosztásáról. Érdemes azonban sietni, hiszen a lakásoknak már csaknem fele elkelt.

A Zöldmező lakóparkban zömében erkélyes, teraszos, változatos elosztású lakások kapnak helyet, melyek minden korosztály számára ideálisak. A beruházás más budapesti projektekhez képest ráadásul viszonylag kis lakásszámú, családias, L-alakú épülete egy parkosított, belső kertet ölel körbe, földszinti, kertkapcsolatos lakásaihoz kizárólagos kertrész is tartozik.

A lakásokat klímával és elektromos redőnyökkel is felszerelik, az autók parkolása pedig mélygarázsban és felszíni beállókon lehetséges, és a lakásokhoz természetesen tárolók is vásárolhatók.

A beruházás minőségére és az időben történő átadásra pedig garancia a fejlesztő BAYER Construct vállalatcsoport több évtizedes tapasztalata, akik a generálkivitelezést is a kezükben tartják.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter közölte rendkívüli sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban.

Megkérdezték Medgyessy Pétert, miért léptünk be az EU-ba – íme, a válasz

Megkérdezték Medgyessy Pétert, miért léptünk be az EU-ba – íme, a válasz

Az Európai Unió legnagyobb, Magyarországot is magában foglaló bővítésére emlékeztek szerdán.

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Vang Ji kínai külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

© 2024 (v2.202102)