Sokan szeretnének a Duna közelében élni!

A nagyvárosok lakói egyre inkább keresik a természet közelségét és ez Budapestre is igaz. A fővárosiak már nemcsak séták, kirándulások alkalmával keresik fel a Duna-partot vagy épp a budai hegyeket, hanem előszeretettel költöznek a város természetközeli részeire. A természet közelsége ugyanakkor általában együtt jár a belváros távolságával és a rossz közlekedési feltételekkel, vagy mégsem? Ha valaki a Marina parton keresi álomotthonát, akkor biztos nem!

A legjobb környékeken nem könnyű lakást találni

Az elmúlt években nagyon népszerű lett a XIII. kerület Vizafogó városrésze, ezen belül is a Dunához közeli területek, hiszen itt a zöld környezet és a belváros közelsége is adott. Ugyanakkor a környéken minden szolgáltatás, oktatási- és egészségügyi intézmények is megtalálhatóak, és nincs messze a Margit-sziget, a Városliget, a Duna Plaza vagy a Váci úti irodafolyosó sem, ha munkánk éppen odaszólít, de a 3-as metró közelségének köszönhetően innen szinte bárhova könnyen eljuthatunk.

A környék népszerűségét pedig mi sem mutatja jobban, minthogy a Marina parton épülő Blu lakópark építését még csak most kezdték el, mégis a lakások fele már elkelt. Persze az, hogy egy most újonnan épülő lakópark iránt ennyire sokan érdeklődnek, vélhetően nemcsak a kiváló lokációnak köszönhető. Nézzük hát, miért is olyan kivételes ez a beruházás!

Lakást? Csakis terasszal!

Elsők között mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a Blu lakóparkban minden egyes lakáshoz nagy terasz kapcsolódik majd, amelyeknek legtöbbjét úgy tájolták, hogy azokról a budai hegyekre nyíljon panoráma, a többi terasz pedig a szépen parkosított belső kertre néz majd. A legfelső szinteken elhelyezkedő penthouse lakások pedig privát tetőteraszokat is kapnak. Így a Blu lakói számára mindennap kikapcsolódás lehet otthon lenni, még akkor is, ha nem mozdulnak ki a lakásból.

Wellness az otthonodban!

Pedig érdemes kimozdulni, ugyanis a Blu lakópark egyik legnagyobb előnye éppen az, hogy számtalan szolgáltatást és kikapcsolódási lehetőséget nyújt házon belül, így például a lakópark 4 épülete által körbezárt, parkosított 3000 nm-es belső kertben egy úszásra alkalmas medence és egy biztonságos gyermekmedence, valamint egy kertre néző wellness részleg szaunával és sószobával, amelyben még egy jóga nyújtószoba is helyet kap, továbbá aerobikra is lesz lehetőség, illetve kültéri fitnesz gépek is helyet kapnak majd.

Felhőtlen szórakozás kicsiknek és nagyoknak

A házon belül pedig közösségi terek várják a kicsiket és nagyokat is. A felnőttek nyugodt környezetben dolgozhatnak a közösségi irodában.  A gyerekeket pedig várja a Kölyökklub, és minden korosztály számára közös kikapcsolódást nyújt a közösségi tér, ami családi- és baráti összejövetelek céljára is ideális.

Másik fontos szempont, hogy a Blu lakópark kizárólag első osztályú anyagok felhasználásával, kiváló minőségben épül, így energetikai besorolása BB lesz, azaz közel nulla rezsire számíthatunk. Mindemellett a lakások nagyon kedvező – 20% – 80% -os – ütemezéssel vásárolhatók meg, így befektetésnek is tökéletesek, a családok számára ideális nagyobb lakások pedig az otthonteremtési támogatások segítségével is megvásárolhatóak. De a lakások átgondolt és változatos elosztásának és méretének köszönhetően gyakorlatilag mindenki megtalálhatja itt a számára ideális otthont. Látogasson el honlapunkra vagy kövessen minket közösségi oldalinkon!

A cikk megjelenését a Blu lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)