Találd meg álomotthonod Győrben, 850 ezer Ft/nm ár alatt!

Budapest után Győrben a legmagasabbak a négyzetméterárak, ami egyértelműen az osztrák határ közelségének tudható be. De akármilyen magasak is, itt azért még lehet találni ingatlanokat bőven 1 millió forint alatti négyzetméteráron, ráadásul nem is akármilyen lakásokat, házakat kínálnak a 650-850 ezer FT/nm közötti árkategóriában. Ingatlankörképünk következik.

Az árat természetesen nagyban befolyásolja az elhelyezkedés és a méret, így például a Belvárosban magasabbak az árak, viszont egy nagyobb ingatlannak alacsonyabb a fajlagos ára, így ehhez a gyönyörűen felújított, 98 nm-es lakáshoz már 652 ezer forintos négyzetméteráron hozzájuthatunk a Belvárosban, a Bisinger sétányon. Az ingatlan egy 3 szintes ház 2. emeletén található, zárható gangról nyílik. Amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkezik, elosztását újragondolták, így 3 szobájához is kapcsolódik gardrób, tágas terekkel és nagy belmagassággal rendelkezik.

A központhoz közeli Győrszabadhegy nyugodt családi házas övezet, mégis minden megtalálható a közelben. Itt bukkantunk erre a saját kertrésszel is rendelkező lakásra, mely egy kétlakásos ház felső szintjét foglalja el. Az épület 2018-ban épült, a lakás amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit, 797 ezer forintos négyzetméteráron kínálják eladásra.

Nádorváros igen kedvelt azok körében, akik a Belváros közelében keresnek lakást. Itt található ez az amerikai konyhás nappalival, gardróbbal, fürdőszobával és kamrával is rendelkező, 42 nm-es ingatlan, amely kicsiny mérete ellenére, elosztásának köszönhetően nagyon praktikusan berendezhető. A lakás egy kislakóközösségű, 16 lakásos társasház 3. emeletén kapott helyet, és gyönyörűen felújított állapotban van. Ára nagyon kedvező, mindössze 607 ezer forintért kínálják négyzetméterét.

Győr kedvelt kertvárosa Pinnyéd. Itt találtuk ezt a kertkapcsolatos, belső kétszintes lakást, mely egy 2×2 lakásos ikerházban kapott helyet. Az épület földszintjén nappali-étkező, ebből nyíló, de mégis különálló konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet, az emeleten 3 hálószoba és egy kádas fürdőszoba található. A nappalihoz terasz, a szülői hálószobához erkély kapcsolódik, az emeletre nagyon szép kovácsoltvas korláttal díszített lépcső vezet, a lakás leghangulatosabb része kétségtelenül a lépcső alatt kialakított olvasó-pihenő sarok. Az ingatlant 713 ezer forintos négyzetméteráron kínálják eladásra.

A Belvárosban természetesen lényegesen magasabb négyzetméterárakkal is találkozhatunk, ha kicsi a lakás alapterülete. Ezt az 51 nm-es, galériás lakást például 814 ezer forintos négyzetméteráron kínálják, de a hálószobaként használható galéria még hozzáadódik az alapterülethez. A lakásnak ráadásul nagyon praktikus és szép a kialakítása, hatalmas, padlótól a mennyezetig érő íves ablakai vannak, melyek közül a lépcső melletti és a fürdőszobát a nappalitól elválasztó ablakot üvegtéglával töltötték ki. Az ablakok formájára reflektálnak az étkező-konyhát a nappalitól elválasztó boltívek is. A lakás nagyon előnyös elhelyezkedésű, a nyüzsgő Belvárosban, egy csendes udvarról nyílik, és ablakai is erre néznek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)