Otthonok kerttel, jó ár-érték arányban Dunakesziről

Dunakeszi a budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb városa, közvetlenül határos a IV. és a XV. kerülettel, az M0-ás és az M2-es révén kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Érd után Pest megye legnagyobb települése, infrastruktúrája kiváló, és mindez az ingatlanárakon is meglátszik. Így különösen nehéz helyzetben van az, aki egy fővárosi lakás áráért nagyobb családi házat vagy kertkapcsolatos lakást keres Dunakesziről, de azért a helyzet nem reménytelen. Mai válogatásunkban kiváló ár-érték arányú, kerttel is rendelkező otthonokat gyűjtöttünk össze a városból.

Kiváló elosztású, szinteltolásos ikerfél

2008-ban újították fel ezt a nappali + 3 hálós ikerfelet, melynek egyedi, ugyanakkor rendkívül praktikus az elosztása. Földszintjén egy nappali és egy vele egybe nyitott konyha-étkező kapott helyet, a félemeleten található egy hálószoba és egy mosdó, a tetőtérben 2 további szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. Az ingatlan a 2/A és az M0-ás úthoz is közel fekszik, előtte több kiépített parkoló található.

Házrész saját kerttel a kertvárosban

Dunakeszi kertvárosi részén, egy kétszintes, kétlakásos ház földszinti lakása vált most eladóvá, melyhez saját kertrész is tartozik. Az ingatlan 52 nm-es, nappali + 2 hálószobával rendelkezik, és szépen felújított állapotban várja új lakóit. A lakáshoz tartozik egy autóbeálló és egy 25 nm-es tároló is.

Pár percre a vasútállomástól, Szabadságligeten

Dunakeszi Szabadságliget városrészén helyezkedik el ez a sorházi lakás, mely Káposztásmegyertől és Dunakeszi központjától is nagyjából egyenlő távolságra van. Az M0-ás néhány perces autóútra található, a vasútállomás pedig 3-4 perc alatt elérhető, ahonnan 20-25 perc alatt a nyugatiban lehetünk. Az ingatlan 2007-ben épült, kétszintes, amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és mindkét szinten külön fürdőszobával és mosdóval rendelkezik. Az ingatlanhoz saját intim kert és felszíni autóbeálló is tartozik.

Nagycsaládnak vagy két generációnak Tóváros mellett

Tóváros szomszédságában áll ez az 1980-as években épült, 3 szintes, amerikai konyhás nappali + 5 szobás családi ház, melynek minden szintjén fürdőszoba is helyet kapott. Földszinti részén ezen felül még egy nyári konyha is található, így az ingatlan két külön lakásra is osztható, de nagycsaládosoknak is ideális lehet. Az ingatlan 2019-ben komplett felújításon esett át.

Kertkapcsolatos kislakás az Alagliget lakóparkban

Az Alagliget lakóparkban, egy 2007-ben épült, 9 lakásos társasház földszintjén található ez a 42 nm-es kislakás, melyhez 16 nm saját kertrész kapcsolódik. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik. A nappalihoz egy 4 nm-es terasz is kapcsolódik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)