Tanyát vagy akár belvárosi lakást is vehetsz! Nézz szét a hírös városban!

Kecskemét ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, amit elsősorban annak köszönhet, hogy mindössze 1 óra alatt elérhető Budapestről. Ennek okán nagyon sokan választják lakhelyüknek Bács-Kiskun megye székhelyét. A településen, köszönhetően annak is, hogy lényegében a Kiskunságon található, tanyát éppúgy vehetünk, mint belvárosi lakást. Mai ingatlankörképünkben igyekszünk a város több pontjáról, többféle ingatlant bemutatni, jöjjenek hát a legszebbek Kecskemétről!

Álom tanya 30 percre a központtól

Kezdjük is akkor rögtön a válogatást egy gyönyörű tanyával, ahol egyaránt adottak a gazdálkodás feltételei, a gyönyörűen felújított épület alkalmas állandó lakhatásra, és a plusz vendégháznak köszönhetően turisztikai célokra is. Az ingatlan a központtól 30 percre, közvetlenül betonút mellett helyezkedik el, 3 hektáros területén gyümölcsös és akácos is megtalálható.

A 70-es években épült házat 2017-ben kompletten felújították. A felújítás során nagyszerűen ötvözték a népi építészeti értékeket a 21. századi igényekkel, így egy kiváló elosztású, amerikai konyhás nappali + 3 különnyíló szobás ingatlant kaptak. A vendégház egy szobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlanhoz garázsok, kiülők és egy borospince is tartozik.

Belső kétszintes lakás a Cifrapalota közelében

Kecskemét történelmi belvárosában, a Cifrapalota közelében bukkantunk erre a belső kétszintes, erkélyes lakásra, mely amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, egy fürdőszobával és egy külön mosdóval várja új lakóit. Az ingatlanhoz udvari autóbeálló is jár, melyet a vételár tartalmaz, illetve igény szerint utcafronti garázs külön vásárolható.

Otthonnak és akár vállalkozásnak is Vacsiközben

A központhoz közeli Vacsiközben található ez a tágas családi ház, melyben az amerikai konyhás nappalin kívül, 5 szoba, dolgozószoba, 2 fürdőszoba, 2 külön mosdó, mosókonyha és szauna is helyet kapott. A ház kiváló otthona lehet egy családnak, és egy vállalkozás számára is elegendő helyet biztosít, például a félemeleten található, külső lépcsőn is megközelíthető kis hallal, egy szobával és fürdőszobával rendelkező résznek. Az udvaron fedett, vízforgatós, ellenáramoltatóval ellátott medence is található.

Nagycsaládosoknak ideális ház Műkertvárosban

Kecskemét népszerű kertvárosában, a belvároshoz közeli Műkertvárosban találtuk ezt a kétszintes családi házat, melyben a nappalin kívül még 4 különnyíló szoba is helyet kapott. Az ingatlan így nagycsaládosok számára tökéletes, 2017-ben épült, újszerű állapotban van.

Szép lakás, két erkéllyel Széchenyivárosban

A közkedvelt Széchenyivárosban, a központhoz közel, egy 2007-ben épült, téglaépítésű társasház 2. emeletén helyezkedik el ez a nappali + 3 szobás lakás. Az ingatlan mindhárom hálószobája külön nyílik, 2 erkéllyel rendelkezik, melyek közül az egyik az amerikai konyhás nappaliból közelíthető meg, a másik két hálószobából is nyílik, de középen el van választva. A lakás szépen felújított állapotban várja új lakóit.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)