A főváros agglomerációjában: Pomáz pompás családi házakat kínál

Egyre többen választják Budapest agglomerációját, amikor ingatlankeresésre kerül sor. Így ugyanis közel lehetnek a főváros forgatagához, mégis csendes és nyugodt körülmények közt élhetnek. Tökéletes az ingázók számára is, hiszen egy órán belül eljuthatnak Budapestre. Pomáz a fővárostól csupán 2,37 kilométerre fekszik, és a Pilis hegység kapujának is nevezik. Mai cikkünkben innen mutatunk pompás családi házakat.

Pomáz Margitliget részén található ez a 2005-ben épült családi ház. A 160 négyzetméteres ingatlanban egy egylégterű nappali-konyha-étkező, 5 hálószoba, gardróbszoba, 3 fürdőszoba, külön mellékhelység és kamra kapott helyet. A 2 szintes házhoz tartozik egy garázs is. A melegről egy kandalló is gondoskodik, míg a nyári napokon klímával csinálhatunk megfelelő hőmérsékletet. A 859 négyzetméteres telket zöldekkel ültették körbe, így igazán privát életterünk lehet. A kertből csodás kilátás nyílik a környező dombokra és hegyekre, miközben az épített kemencében sütögethetünk a vendégek és saját magunk számára. A kertben helyet kapott egy csúszda, egy kerti tároló és két autóbeálló is.

A településen fekszik ez a két külön lakrésszel rendelkező családi ház is. A 130 négyzetméteres ingatlan felújításra szoruló alsó szintjén nappali, konyha, étkező és fürdő található. Az emeleten nappali, 3 félszoba, étkezővel ellátott konyha és fürdőszoba került kialakításra. A tetőtéri nappaliban hűtő-fűtő klíma került beszerelésre. A két lakrész külön bejáratú, melyek a ház két ellentétes végén találhatóak, így egyáltalán nem zavarják egymást a lakók. Az 552 négyzetméteres telken egy korábban vegyes boltként funkcionáló helyiség, garázs és tárolók is fellelhetőek.

Szelistyén helyezkedik el ez a 320 négyzetméteres családi ház. Az elvehetetlen panorámával rendelkező ingatlan alsó szintjén egy nappali-étkező-konyha, egy fürdőszobával és gardróbszobával ellátott hálószoba, külön fürdőszoba, mosókonyha és kamra található. A nappaliból és a hálóból kiléphetünk a nagyjából 30 négyzetméteres teraszra, ahol egy szaunaház kapott helyet. Az emeleten 4 hálószoba és egy infraszaunával rendelkező fürdőszoba. Az 1000 négyzetméteres telken medence, vendégház és garázs is fellelhető, az épület tetején pedig napelemek lettek elhelyezve.

A település kedvelt részén, a Watthay utca közelében fekvő zsákutcában épült ez a 110 négyzetméteres családi ház. A két utcára nyíló ingatlanban 3 szoba, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A 719 négyzetméteres, parkosított telken van garázs, fűthető medence és kiépített szaletli is. A földszintes ház teljes felújításon esett át, melynek keretein belül többek közt új tetőt kapott, valamint hőszigetelés és belső munkálatok is végbementek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter közölte rendkívüli sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban.

Megkérdezték Medgyessy Pétert, miért léptünk be az EU-ba – íme, a válasz

Megkérdezték Medgyessy Pétert, miért léptünk be az EU-ba – íme, a válasz

Az Európai Unió legnagyobb, Magyarországot is magában foglaló bővítésére emlékeztek szerdán.

© 2024 (v2.202102)