Felújított ékszerdobozt mutatunk az V. kerület egyik legjobb részén

Az V. kerületben, az Országház környékén nehéz találni megfelelő otthont, amely minden igényünket kielégíti. Az egyre növekvő ingatlanárak sem könnyítik meg a dolgunkat, de azért nem szabad feladni a keresést. Mai cikkünkben ebben szeretnénk segíteni, és egy olyan V. kerületi lakást mutatunk, ami egy igazi ékszerdoboz. A kiváló kialakítású, nagypolgári lakás az utóbbi években látványos fejlődésen átesett Kossuth tér és Szabadság tér közelében, a Vécsey utcában helyezkedik el. Ezért a közlekedés is egyszerű, ráadásul az ingatlan felújított állapotban várja jövőbeni lakóit.

Az Országház környékén épült 5 szintes, lifttel ellátott, frissen felújított homlokzatú társasházban került kialakításra ez a nagypolgári lakás. A 117 négyzetméteres ingatlanban 3 külön nyíló szoba, egy étkezővel rendelkező konyha, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet.

Nem csak az épület, de a lakás maga is nem rég esett át egy felújításon, mely során új vezetékek, fal- és padlóburkolatok, illetve szaniterek kerültek beszerelésre az ingatlanban. Emellett a konyha is teljes mértékben megújuláson ment át. Ennek köszönhetően a leendő tulajdonosoknak csak a bútorokat és a különböző tárgyaikat kell magukkal hozniuk a beköltözés alkalmával. Az ingatlan fűtése házközponti.

Az V. kerületi Vécsey utcában található ez a csodás, 4. emeleti lakás. A Kossuth Lajos téri metróállomás, több busz és villamosmegálló mindössze pár perc sétatávolságra fekszik. Nagyon könnyen és gyorsan eljuthatunk Budapest több fontos csomópontjához. A közelben élelmiszerboltok, éttermek és kávézók is fellelhetők, emellett pedig több felsőoktatási intézmény épületei is egyszerűen elérhetőek. A Duna-parthoz sem kell sokat gyalogolni, mely rengeteg kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Ez a lakás tehát elhelyezkedését tekintve is tökéletes.

Amennyiben a belvárosi nyüzsgést kedveli, és szeretne minél közelebb lenni a főváros nyújtotta szolgáltatókhoz, munkahely lehetőségekhez és csomópontokhoz, akkor ez a nagypolgári lakás kiváló választásnak bizonyosul. Mindehhez a nagyszerű tömegközlekedési lehetőségek is hozzájárulnak. Méretének, kialakításának és lokációjának köszönhetően azonban nem csak állandó lakhatásra, de befektetésnek is kiváló, könnyen bérbeadható, akár egyetemisták számára is.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

© 2024 (v2.202102)