Felújított ékszerdobozt mutatunk az V. kerület egyik legjobb részén

Az V. kerületben, az Országház környékén nehéz találni megfelelő otthont, amely minden igényünket kielégíti. Az egyre növekvő ingatlanárak sem könnyítik meg a dolgunkat, de azért nem szabad feladni a keresést. Mai cikkünkben ebben szeretnénk segíteni, és egy olyan V. kerületi lakást mutatunk, ami egy igazi ékszerdoboz. A kiváló kialakítású, nagypolgári lakás az utóbbi években látványos fejlődésen átesett Kossuth tér és Szabadság tér közelében, a Vécsey utcában helyezkedik el. Ezért a közlekedés is egyszerű, ráadásul az ingatlan felújított állapotban várja jövőbeni lakóit.

Az Országház környékén épült 5 szintes, lifttel ellátott, frissen felújított homlokzatú társasházban került kialakításra ez a nagypolgári lakás. A 117 négyzetméteres ingatlanban 3 külön nyíló szoba, egy étkezővel rendelkező konyha, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet.

Nem csak az épület, de a lakás maga is nem rég esett át egy felújításon, mely során új vezetékek, fal- és padlóburkolatok, illetve szaniterek kerültek beszerelésre az ingatlanban. Emellett a konyha is teljes mértékben megújuláson ment át. Ennek köszönhetően a leendő tulajdonosoknak csak a bútorokat és a különböző tárgyaikat kell magukkal hozniuk a beköltözés alkalmával. Az ingatlan fűtése házközponti.

Az V. kerületi Vécsey utcában található ez a csodás, 4. emeleti lakás. A Kossuth Lajos téri metróállomás, több busz és villamosmegálló mindössze pár perc sétatávolságra fekszik. Nagyon könnyen és gyorsan eljuthatunk Budapest több fontos csomópontjához. A közelben élelmiszerboltok, éttermek és kávézók is fellelhetők, emellett pedig több felsőoktatási intézmény épületei is egyszerűen elérhetőek. A Duna-parthoz sem kell sokat gyalogolni, mely rengeteg kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Ez a lakás tehát elhelyezkedését tekintve is tökéletes.

Amennyiben a belvárosi nyüzsgést kedveli, és szeretne minél közelebb lenni a főváros nyújtotta szolgáltatókhoz, munkahely lehetőségekhez és csomópontokhoz, akkor ez a nagypolgári lakás kiváló választásnak bizonyosul. Mindehhez a nagyszerű tömegközlekedési lehetőségek is hozzájárulnak. Méretének, kialakításának és lokációjának köszönhetően azonban nem csak állandó lakhatásra, de befektetésnek is kiváló, könnyen bérbeadható, akár egyetemisták számára is.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Év végével fogják felszámolni a cégeket.

© 2022 (v2.202102)