Magazinba illő, csodaszép felújított lakások várnak Budapesten

A lakberendezési magazinokban mindig is gyönyörű otthonokat láthattunk, amelyeket megcsodálva sokan kívánták, hogy bárcsak ők is ilyen mesés lakásban élhetnének. Manapság a befektetők és a tulajdonosok egyaránt csodaszépen újíttatják fel a lakásaikat, melyeket így még drágábban értékesíthetnek. Néhány ilyen ingatlannal azonban a berendezésre, a színekre is nagy hangsúlyt fektetnek, mely által bármelyik, otthonokról szóló magazinban megállnák a helyüket. Mai válogatásunkban Budapesten mutatunk be ilyen felújított lakásokat, több árkategóriában is.

Az V. kerületben, a Vígszínházzal szemben, a Szent István körúton található ez a 104 négyzetméteres luxus lakás. A második emeleti ingatlanban 3 külön nyíló hálószoba, egy nappali, 2 fürdőszoba és egy konyha kapott helyet. A lakás exkluzívan felújított. Tartozik hozzá erkély, a meleg nyári napokon pedig légkondicionáló biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A lakás egy liftes társasházban került kialakításra.

A belváros szívében, a VII. kerületi Wesselényi utcában helyezkedik el ez a 40 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egy öt emeletes ház első szintjén található. Teljeskörű felújításon és átalakításon esett át, ennek köszönhetően minden nyílászáró új, ahogy a klíma és az egyedileg gyártott bútorok is. A felújítás során a teljes elektromos, víz- és fűtéshálózat cseréje is megtörtént. A lakás frekventált elhelyezkedése ellenére csendes helyen található, ablakai a Nagy-diófa utcára és a belső kertre nyílnak.

Az V. kerületi Lipótvárosban, a Margit sziget közelében fekszik ez a 160 négyzetméteres luxus lakás. Az első emeleti ingatlan frissen esett át felújításon, terei rendkívül tágasak és világosak, mely köszönhető a 4,5 méteres belmagasságának is. A lakásban 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, egy hatalmas nappali, konyha és étkező található. A modern konyha gépesítve várja a leendő lakókat. A belváros zaja nem zavarja a pihenést, ugyanis a szomszéddal határos falak és az utcafronti rész hangszigeteléssel lett ellátva. Az ingatlanban padló- és falfűtés biztosítja a meleget.

A XI. kerületben, a Duna part és az Allee közelében található ez a 36 négyzetméteres lakás. A földszinti ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, egy 9 négyzetméteres fekvőgalériás hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra. A lakás teljeskörű felújításon esett át és lakberendező által tervezett kialakítást kapott. Az ingatlan gépesítve és berendezve áll a jövőbeni tulajdonos rendelkezésére.

Az V. kerületben, a Parlament szomszédságában található ez a 110 négyzetméteres luxus lakás. Az első emeleti ingatlan rendkívül világos és tágas terekkel rendelkezik. 2 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy étkezővel ellátott hatalmas amerikai konyhás nappali alkotja a lakás egészét. A nappaliból nyílik egy erkély, amely a Dunára panorámás. A teljeskörűen felújított lakásra a tervezők nagy hangsúlyt fektettek. Egyedileg gyártott bútordarabok kaptak helyet a lakásban, a konyha pedig modern, gépesített. A nappaliban és a hálószobákban házimozi rendszer és klíma került beépítésre. A szomszéddal határos falak és az utcafronti rész itt is hangszigeteléssel ellátott. Télen a meleget padló- és falfűtés szolgáltatja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)