Megfizethető gyönyörű családi otthon a fővárostól 10 percre!

A fővárosban élők számára egy szép és kényelmes családi otthon megtalálása nem egyszerű feladat. Amennyiben nem áll rendelkezésre több százmilliós keret, viszont olyan lakást keres, ahol mindenkinek jut saját szoba, és talán még egy kis kert is van hozzá, bizony alaposabban körül kell nézni a piacon. Mai cikkünkben egy gyönyörű sorházi ingatlant mutatunk, mely kényelmes lehet egy 4 fős család számára is, ráadásul elhelyezkedése révén könnyen elérhető a főváros és még az ára is megfizethető!

Nem könnyű manapság ingatlant vásárolni annak, aki családdal költözne olyan ingatlanba, amire nem kell még milliókat költeni és nincs százmilliós kerete minderre. Olyan alternatívát találtunk Nagytarcsán, mely ideális választás lehet a gyermekes családoknak is. A főváros innen autóval közlekedve 10 perc alatt megközelíthető, de kedvezőek a tömegközlekedési feltételek is, a HÉV-nek és a buszjáratoknak köszönhetően kb. 25 perc alatt az Örs Vezér térre érhetünk. Ez a távolság még a mindennap ingázók számára is kényelmes lehet, cserébe pedig nyugodt környezetet, újszerű otthont és sokkal megfizethetőbb árakat kapunk.

Csendes, kertvárosi részen zöld környezetben található az alábbi 85 négyzetméteres sorházi ingatlan, melyet 2010-ben építettek,  pár évvel ezelőtt pedig teljeskörűen felújítottak így egy teljesen újszerű ingatlan keresi új lakóit.

A kétszintes lakásban 40 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, három hálószoba, fürdőszoba és kamra kapott helyet. A lakás műszaki állapota korszerű, a fűtést és az épület melegvíz ellátását cirko-gázkazán, míg a hőleadást padlófűtés és radiátor biztosítja. Emellett inverteres hűtő-fűtő klíma került beszerelésre, valamint riasztórendszer gondoskodik a lakók biztonságáról. A lakásban található bútorok egy részét, valamint a beépített, garanciális gépi berendezéseket a vételár magába foglalja.

Az ingatlanhoz előkert és hátsó udvar is kapcsolódik. Előbbi kényelmes parkolási lehetőséget biztosít egy autó számára, míg a hátsó kert tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a család minden tagjának. A gyerekek biztonságban játszhatnak, a fedett fagerendás terasz pedig családi összejövetelek, nyári vacsorák tökéletes helyszíne. A szép karbantartott kert növényeinek locsolását fúrt kút biztosítja.

Az ingatlan kialakítása mellett, a lokáció is kedvez a gyermekekkel költözők számára.  A közelben általános iskola, óvoda és bölcsőde, található, hétvégéken pedig a közeli a Naplás-tó és a Kilátó várja a kirándulni vágyókat.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)