Kertvárosi nyugalomra vágyik? Nézze meg ezt a csodás ingatlant Zuglóban

A XIV. kerület Budapest egyik legnépesebb kerülete, amely sok-sok zöldövezettel rendelkezik. A tömegközlekedési lehetőségeknek hála, belsőbb részeiről a belváros egyszerűen megközelíthető, miközben a kertváros nyugalmát élvezhetjük, parkokkal és különböző szolgáltatokkal a közelben. Ma ilyen csodás környéken, Zuglóban – jó közlekedésnél -mutatunk egy kiváló kialakítású családi házat.

Az ingatlan Zugló központjában, a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között található, mindkét csomópontot nagyjából negyed óra alatt elérhetjük kötött pályás közlekedéssel. Annak ellenére, hogy ilyen kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, és közel van a belvároshoz, egy igazán hangulatos kertvárosi részen épült. Ennek köszönhetően a közlekedés is egyszerűen megoldható, hiszen a Jeszenák János utcai 3-as villamos megállója mindössze 2 percnyi sétával megközelíthető. A ház közelében boltok, éttermek és egyéb szolgáltatók is fellelhetőek. A szomszédságra sem lehet panasz, hiszen a Róna utcai tévéstúdió miatt sok ismert színházi vagy filmes szakember él a Nagy Lajos Király útjától kezdődő részen. A kertvárosi atmoszférát még jobban hangsúlyozzák az ősfás utcák, a parkok és a játszóterek.

A 180 négyzetméteres házat 2006-ban teljeskörűen felújították a tulajdonosai. A földszinten jelenleg egy vállalkozás számára kialakított terület van, ami irodaként és stúdióként funkcionál. Ez a szint ezért szinte bármilyen vállalkozásnak ideális lehet, de kialakítását tekintve, akár lakrészként is használható. Így az otthon dolgozók mellett a kétgenerációs családok is megtalálhatják ebben a házban azt, amit keresnek.

Az emeleten egy duplakomfortos, igazán világos lakrész kapott helyet, ahol 3 szoba, fürdőszoba és egy terasz került kialakításra. A terasz pont megfelelő mérettel rendelkezik ahhoz, hogy egy kis egyedülléthez, pihenéshez, valamint kisebb baráti vagy családi összejövetelek alkalmával is tökéletesen használható legyen. A teraszra kiülve csendes környezet várja, ahol a belváros zajától távol élvezheti a madárcsicsergést és a nyugalmat. Amennyiben több élettérre vágyik és kevésnek ítéli meg ezt a két szintet, akkor igény szerint a padlástérben még egy szint könnyen kialakítható.

A családi házhoz természetesen tartozik egy 256 négyzetméteres telek is, melynek hátsó része nagyon gondozott és füvesített. A kerítés mentén nagy méretű tuják fogják közre, ezért teljesen elzárt minden szomszéd elől, garantáltan megmarad az intim szférája. A kert karbantartásáról automata öntözőrendszer gondoskodik, ezért a kert szépen tartásával időt spórolhat magának. Az előkertben 2 fedett autóbeálló található.

Az ingatlan kialakításának köszönhetően nagy családok számára, vállalkozásoknak és két generációs családok számára egyaránt jó választásnak bizonyosul. Könnyen alakítható az igényeinek megfelelően, az elhelyezkedését tekintve pedig gyorsan elérhető több fontos csomópont is, a kertvárosi környezetben mégis távol érezhetjük magunkat a belváros forgatagától.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)