Itt az év második nagy dobása: ismét két új oldallal bővültünk!

Nem rég jelentettük be a hírt, hogy idén januártól új felületeken jelentkezünk. Nem késlekedünk a következő bejelentéssel sem:  A nemrég bemutatott partnereink sorát két új oldallal gyarapítjuk. 

Ahogy azt már többször, több helyen hangsúlyoztuk, az idei évben is azon dolgozunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami az ingatlant kínálók és az ingatlant keresők számára egyaránt gyors, kényelmes és minőségi megoldást jelent. Célunk, hogy partnerkapcsolataink révén szerkesztőségi tartalmaink és ügyfeleink hirdetései eljussanak a lehető legszélesebb és  legrelevánsabb közönséghez, így két új partnerünket is ezen szempontok mentén választottuk ki. 

Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, a korábban bemutatott együttműködéseink listája mostantól az Mfor.hu és a Privatbankár.hu szakértő gazdasági oldalakkal bővül. 

Mind az Mfor, mind a Privátbankár.hu a hazai piac meghatározó gazdasági témájú portálja, így bízunk benne, hogy az új felületek révén még több hasznos tartalom juthat el az ingatlanok, ingatlanpiaci hírek iránt érdeklődő olvasókhoz. 

A megszokott Otthontérkép Magazin cikkek és hírek mellett szakértői tartalmainkkal, valamint ingatlanhirdetéseinkkel tehát 5 új felületen jelentkezünk, a megszokott módon és minőségben!

Találkozunk az Mfor-on és Privatbankar.hu-n is!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Áll a bál a Kremlben

Áll a bál a Kremlben

Ezek az elmúlt órák főbb eseményei.

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Ezúttal az Erste Befektetési Zrt. kapott 15 millió forintos bírságot.

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Nem sok hiányzott, hogy a síszezonban megint csúcsot döntsön az Ausztriában dolgozó magyarok száma, és ahhoz sem kell sok, hogy utolérjük a németeket.

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

© 2024 (v2.202102)