A gyermekek saját birodalma: ilyen gyönyörű játszóteres családi házakat találhatunk

A családi házakat sokan többek közt azért is szeretik jobban, mint a lakásokat, mert kerttel rendelkeznek, ahol pihenni, kertészkedni, medencézni, a gyerekeknek pedig futkározni lehet. Vannak, akik a gyerekeik számára saját kis játszóteret is létrehoznak. Ezeket a kis a birodalmakat minden gyermek imádja, és biztos mindig le tudja kötni őket. Mai válogatásunkban olyan játszóteres ingatlanokat gyűjtöttünk össze, ahol ilyen szempontból is gondoltak a család legkisebb tagjaira.

Balatonalmádiban található ez a 270 négyzetméteres családi ház. A háromszintes ingatlan pinceszintjén egy étkezővel ellátott konyha, fürdőszoba, mosókonyha, mellékhelyiség és tárolóhelyiségek kaptak helyet. A terepadottságoknak köszönhetően ez a szint három oldalról a föld alatt van, negyedik oldala azonban az udvarra nyílik. A földszinten 2 hálószoba, étkezős konyha, nappali, fürdőszoba, mellékhelyiség és egy terasz került kialakításra. A tetőtérben 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba és Balatonra panorámás terasz található. Itt a nappali méretéből adódóan akár két hálószobává is átalakítható. A nappali és a hálószobák klímával felszereltek, a háztetőn pedig napelem rendszer van. A 744 négyzetméteres telken autóbeálló és játszótér is fellelhető.

Szolnokon fekszik ez a 206 négyzetméteres családi ház. A 2001-ben épült ingatlan alsó szintjén nappali, étkezős konyha, fürdőszoba, télikert és mosókonyha található, míg az emeleten egy félszobányi gardrób és 2+1 fél szoba van, melyekhez saját erkély is tartozik. A lakók biztonságáról riasztó- és kamerarendszer gondoskodik. A házban 6 klíma és padlófűtés is szolgáltatja a megfelelő hőmérsékletet. Tartozik hozzá egy dupla garázs, tároló és fűthető medence is. A hátsókertben a gyermekek számára játszótér van, a családi és baráti összejöveteleket pedig egy 20 négyzetméteres fedett party részlegen tarthatja.

Diósd egyik csendes utcájában található ez a 2017-ben épült családi ház. A 230 négyzetméteres ingatlan földszintjén nappali, étkező, konyha, dolgozó szoba és fürdőszoba kapott helyet, az emeleten pedig 3 hálószoba, fürdőszoba, nagy terasz, valamint egy szülői lakosztály került kialakításra, melyhez saját fürdőszoba és gardrób csatlakozik. A panorámás házhoz padló- és mennyezetfűtés, napelem és pince is tartozik. A 776 négyzetméteres telken egy kisebb játszótér és egy trambulin is fellelhető.

Ismét a Balatonra látogatunk, hiszen válogatásunk következő darabja egy Csopakon épült 338 négyzetméteres családi ház. A többgenerációs ingatlan két helyrajzi számmal rendelkezik, ugyanis a ház és a melléképületeihez egy gondozott szőlő és gyümölcsös tartozik. A pince szintjén borospince, konyha és két nagyobb helyiség helyezkedik el, amelyek szinte bármire alkalmasak. A földszinten nappali, 2 szoba, étkezővel ellátott konyha, kamra és egy fürdőszoba kapott helyet, az emeleten – mely külön bejárattal rendelkezik – 4 szoba, étkezős konyha, kamra és fürdőszoba került kialakításra. Mindkét szinten erkély is található, emellett pedig egy garázs is tartozik a házhoz. A hatalmas telken melléképületek, valamint egy hintából és csúszdából álló játszótér van. A meleg vizet napkollektorok állítják elő.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

© 2024 (v2.202102)