Ódzkodik a földszinti lakásoktól? Nézze meg ezeket a csodaszép ingatlanokat és megváltozik a véleménye

Kevesen akadnak, akik szeretik a földszinti lakásokat, pedig idős korban kiváló, hiszen nem kell lépcsőzni vagy liftezni, de minden korosztály számára jó választás lehet. Sok földszinti lakáshoz saját kertrész is tartozik, ezért a városi forgatagban is lehet saját kiülős helyünk, ahol kertészkedhetünk is, arról nem is beszélve, hogy a háziállatok is hálásak lesznek érte. Mai válogatásunkban olyan csodaszép földszinti lakásokat mutatunk, amelyek külsejük, kialakításuk és esetleges kertkapcsolatuk miatt könnyen meggyőzhetik az embert arról, hogy ilyen, vagy akár pont ezeket az ingatlanokat vegyék meg.

Kozármislenyben fekvő, új építésű, 4 lakásos társasházban található ez a 94 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban egy nappali, 2 hálószoba, gardrób, étkezővel ellátott konyha és fürdőszoba helyezkedik el. A földszinti lakáshoz saját, 250 négyzetméteres kert is tartozik, ahova egy fedett teraszon keresztül tudunk kijutni. A terasz tökéletes helyszín lehet kisebb baráti vagy családi összejövetelek alkalmával. Emellett zárt parkoló is tartozik hozzá. Mivel a fűtése hőszivattyús, ezért zöld hitel igényelhető az ingatlanra.

Budapest X. kerületében, Óhegyen található, 2009-ben épült, liftes társasházban kapott helyet ez a 68 négyzetméteres lakás. A közvetlenül a Csajkovszkij park közelében elhelyezkedő ingatlanban egy nappali, 2 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség került kialakításra. Az ablakai a zárt kertre néznek, és egy nagy, 25 négyzetméteres terasz is tartozik hozzá, ahonnan a saját kertbe léphetünk tovább.
Szegeden a belvároshoz és a TIK-hez közeli társasházban található ez a 47 négyzetméteres lakás. Az igényesen kialakított ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A lakáshoz “L” alakban húzódó-, mindkét szobából megközelíthető terasz tartozik. A teraszról a saját, 60 négyzetméteres kertbe tudunk kijutni. A terasz mellett az ablakok is a kertrészre nyílnak. A meleget padlófűtés, a hűvös levegőt pedig klíma szolgáltatja. A lakás vételára a teljes berendezést is tartalmazza.
A XII. kerületben, a Normafánál található ez a 92 négyzetméteres luxuslakás. A 2004-ben épült társasházban elhelyezkedő ingatlanban nappali, 2 hálószoba, gardrób, étkezővel ellátott konyha és 2 fürdőszoba kapott helyet. A szobákhoz terasz is kapcsolódik, ahonnan a közös tulajdonban álló kertbe lehet kijutni. A délnyugati fekvésű lakás teljes átalakításon esett át, melynek alkalmával többek közt a két hálószoba közötti hangszigetelés és a nappali oldalán hang- és hőszigetelés is megtörtént. Minden helyiségben padlófűtés van, a biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik. A lakáshoz tartozik egy 14 négyzetméteres teremgarázs és egy tároló is.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)