Ódzkodik a földszinti lakásoktól? Nézze meg ezeket a csodaszép ingatlanokat és megváltozik a véleménye

Kevesen akadnak, akik szeretik a földszinti lakásokat, pedig idős korban kiváló, hiszen nem kell lépcsőzni vagy liftezni, de minden korosztály számára jó választás lehet. Sok földszinti lakáshoz saját kertrész is tartozik, ezért a városi forgatagban is lehet saját kiülős helyünk, ahol kertészkedhetünk is, arról nem is beszélve, hogy a háziállatok is hálásak lesznek érte. Mai válogatásunkban olyan csodaszép földszinti lakásokat mutatunk, amelyek külsejük, kialakításuk és esetleges kertkapcsolatuk miatt könnyen meggyőzhetik az embert arról, hogy ilyen, vagy akár pont ezeket az ingatlanokat vegyék meg.

Kozármislenyben fekvő, új építésű, 4 lakásos társasházban található ez a 94 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban egy nappali, 2 hálószoba, gardrób, étkezővel ellátott konyha és fürdőszoba helyezkedik el. A földszinti lakáshoz saját, 250 négyzetméteres kert is tartozik, ahova egy fedett teraszon keresztül tudunk kijutni. A terasz tökéletes helyszín lehet kisebb baráti vagy családi összejövetelek alkalmával. Emellett zárt parkoló is tartozik hozzá. Mivel a fűtése hőszivattyús, ezért zöld hitel igényelhető az ingatlanra.

Budapest X. kerületében, Óhegyen található, 2009-ben épült, liftes társasházban kapott helyet ez a 68 négyzetméteres lakás. A közvetlenül a Csajkovszkij park közelében elhelyezkedő ingatlanban egy nappali, 2 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség került kialakításra. Az ablakai a zárt kertre néznek, és egy nagy, 25 négyzetméteres terasz is tartozik hozzá, ahonnan a saját kertbe léphetünk tovább.
Szegeden a belvároshoz és a TIK-hez közeli társasházban található ez a 47 négyzetméteres lakás. Az igényesen kialakított ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A lakáshoz “L” alakban húzódó-, mindkét szobából megközelíthető terasz tartozik. A teraszról a saját, 60 négyzetméteres kertbe tudunk kijutni. A terasz mellett az ablakok is a kertrészre nyílnak. A meleget padlófűtés, a hűvös levegőt pedig klíma szolgáltatja. A lakás vételára a teljes berendezést is tartalmazza.
A XII. kerületben, a Normafánál található ez a 92 négyzetméteres luxuslakás. A 2004-ben épült társasházban elhelyezkedő ingatlanban nappali, 2 hálószoba, gardrób, étkezővel ellátott konyha és 2 fürdőszoba kapott helyet. A szobákhoz terasz is kapcsolódik, ahonnan a közös tulajdonban álló kertbe lehet kijutni. A délnyugati fekvésű lakás teljes átalakításon esett át, melynek alkalmával többek közt a két hálószoba közötti hangszigetelés és a nappali oldalán hang- és hőszigetelés is megtörtént. Minden helyiségben padlófűtés van, a biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik. A lakáshoz tartozik egy 14 négyzetméteres teremgarázs és egy tároló is.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt.

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Hogy a méhektől és általában a rovaroktól függene a civilizáció?

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

De legalább folyik víz a csapból.

© 2022 (v2.202102)