Eladó városkapu, magtár, határőrség, és más ingatlancsemegék! Különlegességek az ingatlanpiacról

Aki gyakran nézi az ingatlanhirdetéseket, már megszokhatta, hogy időről-időre igazi különlegességek is feltűnnek. Ezekről igyekszünk mindig beszámolni, előfordultak már válogatásainkban például várak és vízimalmok is. Ezúttal egy megvásárolható városkaput, egy határőrséget és más érdekességeket hozunk.

Loft lakások kialakítására alkalmas magtár, menő látványtervekkel

A loft lakások igazi különlegességek, sokan vágynak arra, hogy egyszer megvehessenek egy ilyen ingatlant. Bár ma már minden ingatlanra rámondják, hogy loft, aminek nagy a belmagassága és indusztriális stílusban van berendezve, az igazi loftok eredetileg valamilyen ipari ingatlan átalakításával születnek.  Akárcsak ez a győri magtár, melyhez már a tervek, látványtervek is elkészültek, így új tulajdonosa 12 lakást alakíthat ki bennük, és már a terveztetéssel sem kell bajlódnia. Az épület ráadásul ideális elhelyezkedésű, Győrszentivánban, az ipari park és az autópálya lehajtó közelében található.

Vedd meg az egész városkaput Oroszlányban!

Oroszlány ikonikus épülete a történelmi belvárosban található városkapu, melyben korábban a városi könyvtár üzemelt. A négyszintes épületet azóta átalakították, apartmanokat alakítottak ki benne és később bővítették is. Ekkor az épületben közösségi terek, konditerem, szauna és szolárium is helyet kapott. Az ingatlan így most akár kisebb szállodának is alkalmas, de az apartmanok önállóan is kiadhatók, hiszen mindegyikhez tartozik fürdőszoba és konyha is.

XVI. századi malom a Bakony és Balatonfelvidék határán

Természetesen mostani válogatásunkból sem hiányozhat egy vízimalom. Ez az 1570-ben épült turbinás malom és a hozzátartozó molnárház mesés környezetben, Vilonyán helyezkedik el. A molnárház jelenleg felújítás alatt van, a malom még felújításra vár. A 2,5 hektáros területen egy csónakázó tó is helyet kapott, a patak vizében pisztrángok is úszkálnak.

Turisztikai célra ideális határőr laktanya az osztrák határnál

Nemesmedves egy nagyon pici, 34 lakosú határmenti falu Körmendtől és Szentgotthárdtól is nagyjából egyformán 15 km távolságra. A mesebeli kis falu voltaképpen teljesen zöld, erdővel övezett környezetben helyezkedik el, itt került most eladósorba az egykori határőr laktanya. Az ingatlan turisztikai célra tökéletes, ilyen célú felújítását már el is kezdték.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít.

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Sokan kivárnak a felújítási támogatások konkrétumainak megjelenéséig.

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

A Magyar Turisztikai Ügynökség is segít a Hotel Silvanus újjáépítésben.

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Az NNGYK a koronavírusról és az influenzáról is jelentett.

© 2024 (v2.202102)