Most segíthetsz is és mi is segítünk! Az ukrán határhoz közeli kiadó ingatlanodat nálunk most ingyen hirdetheted

Te is szeretnél segíteni az Ukrajnából menekülő családokon? Ha a határhoz közeli megyék egyikében, azaz Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar vagy Békés megyében hirdetsz kiadó ingatlant, akkor hirdetésed most 30 napra, 20 fotóval, ingyenesen feladhatod. Ehhez nem kell mást tenned, csak a feladás megfelelő fázisában írd be az „Ukrajna” kuponkódot.

Eladnád vagy kiadnád a lakásod? Nálunk egyszerűen és gyorsan feladhatod hirdetésedet!

Mindenki tudja, hogy egy ingatlan sikeres eladásához vagy kiadásához nélkülözhetetlen a hatékony hirdetés. Ehhez pedig fontos megtalálni azt a hirdetőoldalt, ahol egyszerűen és gyorsan lehet hirdetést feladni. Az Ingatlantájolónál ingatlanodat mindössze néhány egyszerű lépéssel meghirdetheted, és ha az ukrán határ közelében hirdetnél kiadó ingatlant, ezt most képekkel is ingyenesen megteheted.

Hirdess egyszerűen 1 perc alatt, mindössze 5 lépésben!

Az Ingatlantájolón hirdetésed feladásához mindössze 5 lépésre lesz szükséged, ami nem vesz igénybe többet, mint 1 perc, ráadásul hirdetésedet mobilon is egyszerűen kezelheted majd.

  1. Első lépésben mindössze három dolgot kell kiválasztanod: 
  • eladó vagy kiadó ingatlant hirdetsz
  • az ingatlan típusát (ház, lakás, telek, stb.)
  • az ingatlan típusán belül azt is megadhatod, hogy például tégla vagy panellakást, családi vagy ikerházat, stb. hirdetsz
  1. Második lépésben az ingatlan elhelyezkedését adhatod meg, ha nem szeretnéd, nem kell házszámot megadni, ilyenkor a hirdetés utca pontosan jelenik meg. A hirdetés feladásakor azt is megadhatod, hogy hány szintes az ingatlan, legyen szó akár családi házról, akár lakásról.
  2. Harmadik lépésben következik az ingatlan szöveges leírása, itt fontos, hogy a leírás ne legyen se túl rövid, se túl hosszú, azaz legyen benne minden fontos, és ne legyen benne semmi felesleges információ. A leírás könnyebb megfogalmazásához tippeket, illetve komplett leírás mintát ebben a cikkben találsz: Hirdetem, hirdetem, de mégsem megy el, miért?!
  3. Ezek után, a negyedik lépésben megadhatod az ingatlan árát  havonta ezer forintban.
  4. Az utolsó lépésben pedig képeket tölthetsz fel a hirdetéshez. Itt lehetőséged nyílik arra is, hogy a képeket elforgasd, illetve bejelöld, hogy melyik képet szeretnéd kezdőképnek. Ügyelj azonban arra, hogy kizárólag jó minőségű képeket tölts fel, ugyanis az ingatlant keresőket sokkal jobban befolyásolják a képek, mint a szöveg. Különösen fontos a kezdő kép szerepe, hiszen a listaoldalon csak ez a kép látható, így ez alapján a kép alapján döntik el a potenciális vevők, hogy a hirdetésedre kattintanak-e vagy sem.

(Itt jegyezzük meg, hogy a képeket bármikor fel lehet tölteni, és ezek bizonyos településeken akkor is megjelennek, ha ingyenes hirdetési csomagot választunk, más településeken viszont csak akkor, ha kiemelési csomagot is vásároltunk. Kivételt képez természetesen az Ukrajna kuponkóddal feladott kiadó ingatlan, amelynél 30 napig, legfeljebb 20 kép ingyenesen lehet fenn.)

Ha a képeket is feltöltötted, nincs más dolgod, mint a Mentés gombra kattintani, és hirdetésed egyből megjelenik az Ingatlantájoló oldalán, és a képek is megjelennek, ha kiválasztottad a megfelelő kiemelési csomagot. Hirdetni tehát ingyenesen is lehet, azonban kiemelési csomagtól függően más extra szolgáltatások is kérhetőek, a szolgáltatások árát az ingatlan elhelyezkedése és értéke befolyásolja, így a lehető leghatékonyabb eszközöket adjuk a kezedbe ingatlanod gyors értékesítéséhez, bérbeadásához.

Segíthetsz és mi is segítünk. Add fel hirdetésed most ingyenesen!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)