Mesés házakat találtunk 85 millió forint alatt Vácott

Vác Budapest agglomerációjának, a Dunakanyarnak az egyik legdinamikusabban fejlődő városa, ahol bőven akad helyben is munkalehetőség, ezért aki ide költözik, annak nem is kell feltétlenül a fővárosba ingáznia. Kiváló gazdasági helyzete, infrastruktúrája mellett pezsgő kulturális élet is jellemzi, és gyönyörű természeti környezet veszi körül. Mai bejegyzésünkben innen hozunk meseszép házakat.

Újszerű állapotú, sorházi otthon a Csendesrét lakóparkban

Vác Alsóvároson, a Csendesrét lakóparkban áll az a sorház, melynek belső lakása vált most eladóvá. A kétszintes ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, kamra, mosdó, emeletén 2 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlanhoz 50 nm kizárólagos használatú kertrész is tartozik. A csodás otthonban minden újszerű állapotú, konyhájában, fürdőszobájában, előszobájában és hálószobájában beépített bútorok vannak, melyek a beépített háztartási gépekkel együtt a vételár részét képezik.

Otthonnak és vállalkozásnak Deákváron

Vác Deákvár Papvölgy dűlő részén áll ez a tetőtér beépítéses családi ház, mely lakhatásra és vállalkozásra is alkalmas. Az ingatlan alagsori részében 3 állásos garázs kapott helyet, melyben autókozmetika működött, de alkalmas lehet más vállalkozás részére is. A hegyoldali teleknek köszönhetően a földszinti hálószoba közvetlenül a hátsó kertre, teraszra nyílik, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, mosdó és kamra kapott még helyet ezen a szinten. A tetőtérben további 2 hálószoba található, így az ingatlan tökéletesen alkalmas családok számára, természetesen itt is helyet kapott egy fürdőszoba és egy gardrób is.

Akár nagycsaládnak is a Csendes Tó közelében

Vácon a Csendes Tó közelében helyezkedik el ez a sorházi ingatlan, amely akár nagycsaládosoknak is ideális, hiszen 157 nm-es, és amerikai konyhás nappaliján kívül még 4 hálószoba kapott helyet az ingatlanban. A tetőtér beépítéses otthonnak természetesen mindkét szintjén van fürdőszoba és külön mosdó is, földszinti nappalijához egy nagy terasz is kapcsolódik. A vételár a teremgarázsban található parkolóhelyet is magában foglalja.

Bővíthető családi ház Deákváron

Deákváron, iskola, óvoda, üzletek, buszmegálló közelében található ez a nappali + 2 hálószobás családi ház, mely a tetőtér beépítésével még tovább bővíthető. Az ingatlanhoz pince is tartozik, az épület 2015-ben esett át komplett felújításon, fűtését kondenzációs kazán biztosítja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)