Mit kapunk a Balatonon 100 millió alatt? Például panorámás telket luxus lakóautóval! Na jó, azért családi ház is akad

Az elmúlt években a Balatonon különösen elszálltak az árak és 100 millió forinton alul azért nem sok minden akad, csak elvétve találhatunk ennyiért családi házat. Ha a büdzsénk még ennél is kevesebbet enged, akkor beérhetjük esetleg egy kis apartmannal, vagy például egy luxus lakóautóval egy panorámás telken. Mai válogatásunkban ez is helyet kapott, de hozunk még egy jelenleg múzeumként működő házat és penthouse jellegű lakást is.

Lakás balatoni panorámás terasszal Almádiban

Ha valakinek az éppen 100 millió alatti vételár még elfogadható, akkor érdemes megnéznie ezt a penthouse jellegű lakást, mely Balatonalmádi Budatava részén, egy 2007-ben épült, 3 szintes ház legfelső emeletén helyezkedik el. A 96 nm-es, amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkező lakást körülöleli a 85 nm-es terasz, melynek minden pontjáról csodás panoráma nyílik a Balatonra.

Panorámás telek luxus lakókocsival, napozóterasszal, Alsóörsön

Ha valaki azonban nem engedhet meg többet 30 milliónál, akkor annak ideális ez a balatoni telek, amelyre később akár építkezhet is, de most jár hozzá egy 7 személyes luxus lakóautó, amely elektromos áramra, vezetékes vízre, csatornára is rá van kötve, de rendszámmal, érvényes műszakival is rendelkezik, így akár útnak is lehet vele indulni. A lakókocsi elektromosan vagy gázzal is fűthető, egy zárható elősátor kapcsolódik hozzá, fölé pedig egy panorámás napozóteraszt építettek. A telken található továbbá egy lebetonozott rész medence számára.

Frissen felújított, századeleji villa Szárszón

A balatoni, századeleji villák hangulata mindenkit elvarázsol, éppen ezért meglehetősen borsos is az ára ezeknek az ingatlanok. Ezt a balatonszárszói, frissen felújított, 135 nm-es villát azonban most 70 millió forint alatt kínálják eladásra. A konyhát és a 2 fürdőszobát gépészetileg előkészítették, itt a felújítás befejezése az új tulajdonosra vár.

Jelenleg múzeumként működő, polgári villa Keszthelyen

Ez a keszthelyi, polgári villa is igazán gyönyörű, mely 1920-ban épült és 2011-ben esett át egy részleges felújításon. A villa a belvárosban, a Balatontól mindössze 500 méterre található, jelenleg a tulajdonos magángyűjteménye található benne, ami legalább annyira különleges, mint maga az ingatlan. Új tulajdonosa természetesen már kiürítve veheti át, és azonnal költözhet is, vagy igényei szerint modernizálhatja az ingatlant, amelyet kevesebb, mint 80 millió forintért kínálnak eladásra.

Kertkapcsolatos lakás Zamárdiban

Egy 2014-ben épült, Balaton közeli társasházban leltünk erre a földszinti, kertkapcsolatos lakásra, melynek teraszáról egyenesen a medencébe sétálhatunk. A 67 nm-es lakásban nappali + 2 hálószoba található, csaknem 85 millió forintos vételára a teljes berendezést és a kocsibeállót is magában foglalja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

© 2024 (v2.202102)