Idén tavasszal egy új, üde színfolt jelenik meg a kertvárosban

Tavasszal ahogy elkezdenek rügyezni a fák, nyílnak a virágok, egyszerre mintha az életünk is sokkal színesebbé válna. Ám Budapest egyik legszebb kertvárosi részén idén nemcsak a virágok, fák színesítik majd a terepet, hanem egy új, üde színfolt is megjelenik a Rákosszentmihályon található Iglói utcában.

Itt ugyanis egy új társasház építését kezdték meg tavaly, és mivel a beruházás ütemterv szerint halad, már el is kezdték az épület külső vakolását, színezését. De nemcsak emiatt lesz a Zöldmező lakópark Rákosszentmihály legüdébb színfoltja. Hanem azért is, mert igazán élhető, minőségi otthonokat kínál, azok számára, akik menekülnének a belvárosból, mégis olyan helyen keresnek lakást, ahonnan kiváló a közlekedés, ugyanakkor fontos számukra, hogy erkélyes, teraszos, esetleg kertkapcsolatos lakásuk legyen kis lakásszámú projektben, melyhez zöld belső kert is tartozik.

És mindezt persze jó, ha elérhető áron kaphatják meg. Hiszen Pest legnépszerűbb kertvárosi kerülete hosszú időn keresztül Zugló volt, ott azonban mára már annyira elszálltak az árak, hogy egyre többen keresnek lakást, a XVI. kerület infrastruktúrával legjobban ellátott részein, mint amilyen az Iglói utca környéke is.

Innen ugyanis busszal rendkívül gyorsan elérhető az Örs Vezér Tere, autóval pedig az M0-ás és az M3-as bevezetője is néhány perc alatt megközelíthető. Ugyanakkor maximum a munkába járás miatt válhat szükségessé a közlekedés, ugyanis a környéken minden fontos szolgáltatás, oktatási intézmények, kikapcsolódási- és sportolási lehetőségek, uszoda, játszótér, étterem, cukrászda mind fellelhetőek. Illetve a bevásárlási lehetőség is adott, hiszen a János utcában ott a Lidl, és a Pólus Center is csak 2,5 km távolságra található.

A beruházás pedig nemcsak kívülről szépül, a belső munkálatok is folyamatosan zajlanak, a leendő tulajdonosok pedig így akár személyesen is megtekinthetik épülő lakásukat, saját szemükkel is meggyőződhetnek a kiváló minőségről, tehát nem a tervezőasztalról kell vásárolniuk.

Az optimális tájolású és változatos méretű és elosztású lakások között mindenki megtalálhatja álmai otthonát, a lakások pedig klímát és elektromos redőnyöket is kapnak. A lakásokhoz természetesen tárolókat is lehet vásárolni, a parkolás pedig a mélygarázsban és felszíni beállókon biztosított.

A Zöldmező lakópark lakásait már idén év végén átvehetik első tulajdonosaik, a minőségre és az időben történő átadásra garancia, hogy a fejlesztő BAYER Construct vállalatcsoport több évtizedes tapasztalattal rendelkezik és a generálkivitelezést is a kezében tartja. Érdemes azonban sietnie annak, aki egy ilyen kiváló projektben szeretne vásárolni, a lakásoknak ugyanis már csaknem a fele gazdára talált.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)