Hamarosan zöldbe borul az utolsó üres telek ebben a csendes utcában!

A X. kerületi Zágrábi utca különösen előnyös elhelyezkedésű, hiszen párhuzamosan fut az Üllői úttal, rendkívül közel van a Népligethez és a Pöttyös utcai, valamint az Ecseri úti metrómegállókhoz is. Azaz egy igazán frekventált elhelyezkedésű, mégis csendes utca, ahol régebbi és újabb építésű társasházak egyaránt megtalálhatóak, szellős elrendezésben, közöttük sok zöld felülettel. Az utcában egyetlenegy telek áll üresen, ám mos itt is elindult valami…

Aki azt gondolja, hogy az utolsó üres telken egy építkezés vette kezdetét, nem téved, de jó, ha tudja, hogy itt most nem azért építkeznek, hogy elvegyék a zöld területeket az utcától, hanem azért, hogy az elhanyagolt telek helyén egy olyan lakóprojektet létesítsenek, amely rengeteg zöld felülettel, zöld tetőkkel gazdagítja majd az utcát és természetesen az ideköltözők életterét.

Az itt épülő Balance Garden ugyanis 3 különálló 7 szintes lépcsőházból áll majd, melyek az 1. és 2. emeleten összeépülnek, majd a 3. szinten újra különválnak, így a 3. emeleten két tetőkert is helyet kap, és a házak tetején, a 7. szinteken is zöldtetőt alakítanak ki. Természetesen a földszinti részen is csupa zöld veszi majd körül az épületeket, így az összes földszinti lakás kertkapcsolatos lesz. Illetve a magasabb szinteken elhelyezkedő lakások is mind rendelkeznek majd erkéllyel vagy terasszal.

A földszinti zöld területeken pedig futópályát, tollaslabda-pályát, street-workout eszközöket létesítenek a felnőtteknek, valamint trambulint, mérleghintát és ügyességei eszközöket helyeznek el a kisgyermekek számára, a közeli Népliget pedig további sportolási lehetőségeket is nyújt. Valamint egy kisebb szolgáltatásokat nyújtó sétálóutca is helyet kap itt, a Zágrábi utcai főbejáratnál pedig tervben van egy kis kávézó nyitása is. A toronyépületek között létesülő átjárókban pedig várhatóan fodrászat, kozmetika, önkiszolgáló mosoda, valamint csomagátvevő pont is nyílik majd.

Mint látható a Balance Garden számtalan szolgáltatást nyújt leendő lakóinak, és ez még nem minden, ugyanis a 7 szintes tornyokba a liftek kényelmes, más lakóprojektekhez viszonyítva rendkívül tágas lobbykból indulnak, amelyeknek barátságos berendezése és kényelmes ülőhelyei lehetőséget nyújtanak arra, hogy találkozókat bonyolítsanak itt a lakók, anélkül, hogy vendégeiket otthonukba kelljen invitálni, illetve a lakók egymással is itt találkozhatnak, beszélgethetnek.

De nézzük meg most kicsit részletesebben, milyen lakások is épülnek a Balance Gardenben! A beruházás 298 változatos méretű és elosztású lakással várja leendő lakóit, melyek mind klimatizáltak, fűtésüket és melegvíz ellátásukat pedig a Főtáv biztosítja, első osztályú, hőszigetelt ablakai elektromos redőnyökkel szereltek. A lakásokat 2023 III. negyedévében burkolt, festett, szaniterekkel felszerelt állapotban vehetik át első tulajdonosaik. A parkolást pedig 257 autóbeálló biztosítja a mélygarázsban, ahol 30 e-töltő is kialakításra kerül, valamint további 42 felszíni parkolót is kialakítanak a földszinten.

A Balance Garden tehát elhelyezkedése révén tökéletes bárkinek, akinek fontos, hogy közel legyen a város pezsgése, mégis egy nyugodt otthonba térhessen haza, ami biztosítja számára a feltöltődést. A projekt lakásainak értékesítése márciustól indult, már a szerződések megkötésére is lehetőség nyílik. Érdemes azonban sietni, ugyanis máris nagy az érdeklődés, különösen a fiatalok, fiatal családok részéről, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy itt nemcsak a közlekedés kiváló, de egészségügyi-, oktatási intézmények, valamint játszóterek is találhatóak a közelben és a bevásárlást is könnyen elintézhetjük a mindössze egy metrómegállónyira fekvő Shopmark bevásárlóközpontban.

A lakópark fejlesztője és egyúttal kivitelezője a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Bayer Construct vállalatcsoport, ami a minőségre és a határidőre történő teljesítésre is garanciát jelent.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)