Páratlan lehetőség Kelenföldön!

A XI. kerület, azon belül is Kelenföld az egyik legnépszerűbb városrésze Budapestnek, hiszen kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, keleti oldalát a Lágymányosi-öböl és a Kopaszi-gát határolja, itt található a népszerű Bikás park, valamint olyan új fejlesztések is helyet kaptak Kelenföldön, mint az Etele Plaza vagy a Regus Budapest One irodaház.

A városrész egyik fő ütőere a Tétényi út, mely a Bartók Béla úttól egészen a Kondorosi útig húzódik. A Tétényi út kevésbé forgalmas, 2×1 sávos szakaszán, az Andor utcához közel találtunk egy remek lehetőséget, ha valaki frekventált elhelyezkedésű, mégis csendes ingatlant keres.

A szóban forgó ingatlan egy 580 nm-es telek, rajta egy 220 nm alapterületű, kétszintes, felújításra szoruló házzal, melyet szinte telekáron kínálnak eladásra. Az épület az 1940-es években épült, 40 cm-es falvastagsággal, alsó szintje normál 2,5 méteres belmagassággal, a felső szint pedig 4 méteres belmagassággal rendelkezik, tehát akár galériázható is.

Az ingatlan egyedisége abban rejlik, hogy annak ellenére, hogy forgalmas út mellett található, az előtte álló hatalmas, lombos fáknak köszönhetően a zajból szinte semmi sem érzékelhető, a hátsó udvar pedig még csendesebb, fákkal tökéletesen takart, erre néz a felső szinthez kapcsolódó hatalmas terasz is.

Az ingatlan további előnye, hogy terepszint felett 25%, terepszint alatt 30% a beépíthetősége, a megengedett legnagyobb épületmagasság 12,5 méter, a szintterületi mutató megengedett legnagyobb mértéke pedig 1,15.  Mindez azt jelenti, hogy az épület még egy szint ráépítésével + tetőtér beépítéssel bővíthető, illetve vízszintes síkban is lehet még bővíteni.

Felújítva elsősorban vállalkozás számára, cégközpontnak ideális, különösen, hogy innen az M1-es, M0-ás, illetve, a 6-os, 7-es főutak is könnyen megközelíthetőek. De saját célra is tökéletes lehet, hiszen oktatási-, egészségügyi intézmények, bevásárlási lehetőség is található a közelben, és kiváló közlekedés (a ház előtt található buszmegállóban, több busz is megáll, melyekkel néhány perc alatt elérhető a Bikás park) jellemzi. Ugyanakkor az ingatlant szinte telekáron kínálják eladásra, így az épület bontásával zöldmezős beruházás számára is ideális lehet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)