Költözzön a Várnegyed lábához, egy gyönyörű polgári lakásba!

Mai cikkünkben egy elegáns polgári lakást mutatunk be, méghozzá a Várnegyed lábánál, ami nem csak gyönyörű panorámája és kiváló elosztás miatt lehet ideális, hiszen befeketésnek is jó választás!

A budai vár és környéke mindig is a főváros egyik legelegánsabb része volt. Kitűnő elhelyezkedése lehetővé teszi a főbb csomópontok gyors elérését, a Széll Kálmán térről induló metró számos busz és villamos pedig a tömegközlekedők számára is könnyű munkába járást biztosít. A közeli Mammut Bevásárlóközpont és a Fény utcai piac közelsége kényelmessé teszi a mindennapokat, az ügyintézést és a napi bevásárlást.

A lokációt azonban elsősorban a budai várnegyed hangulatos utcái, elegáns házai teszik különlegessé. Egy patinás társasház harmadik emeletén kínálnak eladásra egy polgári lakást, ahonnan gyönyörű örökpanoráma nyílik a Parlamentre, a Hattyúházra és a város pesti oldalára.

A 73 négyzetméteres lakás a tulajdoni lap szerint 2 szobás, azonban a jelenlegi kialakítása szerint egy nappali, egy hálószoba és egy dolgozószoba áll rendelkezésre, ezt az egyik szoba megfelezésével érték el. Igény esetén a lakásban egyszerűen kialakítható egy amerikai konyhás nappali, ráadásul a vízkiállás már kész, így akár még egy szoba nyerhető a jelenlegi konyha helyén.

A lakás 2010-ben teljeskörű felújításon esett át, mely érintette a vezetékeket is, illetve a fűtését kondenzációs kazánra cserélték, amely a melegvíz ellátásról is gondoskodik. A szomszédok által határolt falak szigeteléssel lettek ellátva, emellett led hangulatvilágítást alakítottak ki. A lakáshoz tartozik még egy 4 négyzetméteres pincetároló is.

A lokcáióból és a lakás kialakításából adódóan kiváló befektetési lehetőség, hiszen könnyen bérbeadható és hosszútávon is értékálló lesz.  Tökéletesen alkalmas párok számára, de az imént felsorolt átalakításokkal egy kisebb család számára is kényelmes otthon válhat az ingatlanból.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

© 2024 (v2.202102)