A Dunakanyar ékszerdoboza: Szentendre – Ingatlankörkép az elbűvölő kisvárosból

Aki járt már Szentendrén, annak egészen biztosan beköltözött a szívébe ez az elbűvölő kisváros, mely igazi kis ékszerdoboz a Dunakanyarban. Ez által természetesen rengeteg turista látogatja, de Budapesthez is rendkívül közel van, ráadásul HÉV-vel is könnyen elérhető, így az agglomerációba kiköltözők egyik kedvence is. Ennek megfelelően az árak sem alacsonyak, de mai válogatásunkban igyekeztünk olyan szép házakat, lakásokat összegyűjteni, melyeknek az ára még elfogadható.

Gyönyörűen felújított családi ház Boldogtanyán

Boldogtanya alsó részén, kiváló megközelíthetőség mellett helyezkedik el ez a nappali + 3 szobás családi ház, melyet gyönyörűen felújítottak. A felújítás mindenre kiterjedt, egyedül a ház külső szigetelése vár az új tulajdonosra. A háromszintes ház szuterén szintjén kapott helyet a teljes gépészet, a földszinten garázs, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és külön mosdó, az emeleten egy nagy szoba + 2 hálószoba és fürdőszoba található. A nappaliból lehet kijutni a kertkapcsolatos teraszra.

Közel a HÉV-hez, akár két generációnak is

A HÉV és a buszállomás közelében helyezkedik el ez a 187 nm-es családi ház, mely akár kétgenerációssá is átalakítható. A háromszintes ingatlan szuterén szintjén kazánház, tároló és vendégszoba kapott helyet, a földszinten konyha-étkező, nappali + 1 és 2 fél szoba, fürdőszoba, mosdó, az emeleten galériás nappali + 2 fél szoba, fürdőszoba található. Rendezett kertjében egy melléképület is helyet kapott, melyben akár külön lakás is kialakítható, és itt található a 4 autó parkolását biztosító, fedett beálló, ahol elektromos autótöltőt is kiépítettek.

Panorámás családi ház Pismányban

Pismányban, a főúttól néhány percre áll ez a panorámás családi ház, amely két szinten, amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit. Nappalijához 35 nm-es terasz, egyik emeleti szobájához a szobát L-alakban körbe ölelő, 14 nm-es terasz kapcsolódik, mindkettő panorámás. Az ingatlan szépen felújított állapotban van.

Erkélyes kislakás a Püspökmajori lakótelepen

A Püspökmajori lakótelepen, egy panelház első emeletén helyezkedik el ez a kétszobás lakás, melyhez erkély is kapcsolódik. A lakásban egy kis étkezőt is kialakítottak, ebből nyílik a két szoba, az ingatlan szép állapotban van, egyedül a fürdőszoba felújítása és az ablakok cseréje vár az új tulajdonosra.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)