Hamarosan befejeződik a családias Zugló lakópark építkezése!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Metrodom egy frekventált, egyben igazán kertvárosias részén építi új, családias otthonait, a Metrodom Zugló lakóparkot. Az építkezés már a végéhez közeledik, így nemsokára költözhetők lesznek a lakások, amikhez ráadásul most a kedvezményes Zöld Otthon Program hitel (ZOP) is igénybe vehető!

Egy új lakásra akár éveket is várni kell, az átadások időpontja pedig sokszor csúszhat is. Ha új lakást venne és biztos megoldást keres, érdemes olyat választania, amire már nem kell túl sokat – maximum pár hónapot – várni. A Metrodom Zugló lakóparkot az év második felében adják át, ami azt jelenti, hogy a lakások hónapokon belül költözhetőek lesznek. A Zöld Otthon Program keretein belül kamattámogatott hitel is felvehető a zuglói okosotthonok megvásárlásához.

A Bosnyák tértől néhány perces sétára épülő lakópark sok szempontból kiemelkedő. A lakáskeresőknek talán nem is kell bemutatni a környéket, hiszen az egyik legnépszerűbb városrészről van szó. Sokan szeretnének itt élni, ez köszönhető a sok zöld parknak, oktatási intézményeknek, a jó közlekedésnek, valamint a belváros közelségének. Ami a jó közlekedési adottságokat illeti, a Bosnyák tér környéke még a kerületen belül is kiemelt szerepet tölt be, amely Zugló egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, amelyet számos busz és villamosjárat érint.

A Metrodom Zugló esetében nem csak a környék, hanem a kialakítás tekintetében is előtérbe kerültek a fiatalok és a gyermekes családok igényei. A lakópark egy több mint 6000 négyzetméteres telken található, amelyen mindössze 4 lépcsőház került kialakításra, 4-5 emeletes épületekkel, megőrizve ezzel a környékhez illő családias légkört. A Metrodom Zugló kínálatában a kompakt, 29 négyzetméteres stúdiólakásoktól kezdve a négy hálószobás, nagy méretű otthonokig sokféle, praktikusan kialakított lakás megtalálható. Minden lakás igényes műszaki tartalommal, a Metrodom saját, Dual Eco hibrid fűtési és hűtési rendszerével, valamint saját okosotthon rendszerével van felszerelve, ezzel is biztosítva az energiatakarékos üzemeltetést, ami a ZOP hitel előfeltétele.

A Metrodom Zugló sokrétű szolgáltatással várja leendő lakóit. Több belső kertet is kialakítottak, így a pihenésre és a szabadban való játékra és a bográcsozásra egyaránt van lehetőség. Játszótér, játszószoba és színesen, igényesen felszerelt közösségi nappali is a lakók rendelkezésére áll, így a család egy tagja sem fog unatkozni. A biztonságot a teljes lakóparkot körbevevő kerítés, a kiépített kamerarendszer és a 0-24 órában működő portaszolgálat biztosítja.

Ahogy a cikk elején említettük, a lakópark átadására már nem kell sokat várni, hiszen jelenleg már a folyósok burkolása zajlik, ezzel egyidejűleg pedig a lakások parkettázása is kezdetét vette, sőt már a beltéri ajtók is helyükre kerültek.

Érdemes tehát sietni, ha olyan lakást venne, amire nem kell már sokat várni, alkalmas a ZOP hitel felvételére, és nem utolsó sorban minőségi, nyugodt életteret biztosít a mindennapokban.

 

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)