Panoráma, prémium minőség és hatalmas teraszok: ilyen egy álomotthon Budán!

Mai cikkünkben a budai hegyvidék elegáns részén épülő Diana Társasházat mutatjuk be azoknak a lakáskeresőknek, akik nyugodt, zöld környezetben keresnek magas minőségű új otthont. Itt, a Diana Társasházban megtalálják mindezt, sőt lenyűgözően szép panoráma is társul hozzá!

A XII. kerület elegáns hegyvidékén lakni mindig is kiváltságnak számított. A környék sokkal többet nyújt, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. A patinás épületek, a szép panoráma és a jó közlekedés mellett a hamisítatlan budai életérzés az, amiért olyan sokan szeretnének itt élni. Ha Ön is ilyen helyen képzeli el az életét, mutatunk egy kiváló lehetőséget!

Az elegáns, új építésű Diana Társasház egy 2248 négyzetméteres, erdővel határos telken épül.  A projekt exkluzivitását mutatja, hogy a háromszintes épületben mindössze 5 luxuslakás kap helyet. A lakáskínálatban 2-4 szobás luxusotthonok közül választhatunk, melyekhez nagyméretű teraszok és privát kertrészek kapcsolódnak. A társasház hegyoldali elhelyezkedése ellenére a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető tartozik.

A magas minőség természetesen a műszaki tartalomban és a beépített anyagok tekintetében is megmutatkozik. A lakások hűtéséről és fűtéséről korszerű, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, kiegészítő padlófűtéssel a vizes helyiségekben. A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből készülnek, külső oldalon fakó arany fóliabevonattal ellátva, a belső oldalon törtfehér színben, háromrétegű üvegezéssel. Ennek köszönhetően nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek.

A társasházhoz 10 darab parkoló is épül, melyek megvásárolhatók a lakásokhoz, a garázsszintről lifttel közelíthetők meg a lakások.  A hideg napokon sem jelent problémát az elindulás a fűtött kocsifelhajtónak köszönhetően.

A Diana Társasház közlekedés szempontjából is kivételes, hiszen mindössze 5 perc sétatávolságra található a 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz, de autóval is negyed óra a belváros. Aki sokat jár a Balaton irányába, innen indulva jelentős időt takaríthat meg, hiszen az M0-ás, M1-es és M7-es autópálya is hozzávetőlegesen negyed óra alatt megközelíthető.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

© 2024 (v2.202102)