Ilyen a luxus a Balatonnál – mutatjuk!

Az utóbbi években igencsak felértékelődött az ingatlanok ára a Balatonnál – ám  kétségtelen, hogy a luxust már korábban is meg kellett fizetni. Mai bejegyzésünkben olyan balatoni ingatlanokat mutatunk, melyek magas árukért cserébe igazi luxusszínvonalat nyújtanak.

Lakberendező által berendezve Siófokon

Neves lakberendező gondoskodott arról, hogy ez a siófoki, medencés családi ház az abszolút luxus érzésével ajándékozza meg lakóit, és leendő vevőjét is, hiszen az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó. Természetesen nemcsak a berendezés csodálatos, de olyan extrák is szolgálják az itt élők kényelmét, mint az automata zsalúzia, az intelligens motoros egyedi árnyékoló napernyő, az okos tetőablakok, az egyedi kamera- és riasztórendszer vagy a fűtött, szigetelt medence is. Mindez mindössze 200 méterre a Balaton-parttól.

Provence-i álom Balatonfőkajáron

Balatonfőkajáron áll ez az 1940-ben, klasszikus Balaton-felvidéki stílusban épült parasztház, mely 2018-ban esett át komplett felújításon. Az épület egy nagy házból és egy kisebb házból áll, a kettőt a nyári konyha választja el egymástól. A kisebb épület tetőtér beépítéses, két apartmant alakítottak ki benne. Az álomszép provence-i stílusban berendezett ingatlanhoz 3600 nm-es telek kapcsolódik, melyen egy medence is helyet kapott, de akár még egy teniszpálya, minigolf-pálya, játszótér is elfér rajta.

Prémium kategóriás anyagok és megújuló energia Csopakon

Csopak egyik csendes zsákutcájában található ez a 2010-ben épült, 2021-ben kompletten felújított, kétgenerációs családi ház. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba + egy vendég mosdó, gardrób és egy mosókonyha kapott helyet, az emeleti, külön bejáratú lakás amerikai konyhás nappalival, 2 hálóval, egy fürdőszobával és két tárolóval rendelkezik. A házhoz duplagarázs és több felszíni beállóhely kapcsolódik. Az ingatlan napkollektorral és víztisztító, vízlágyító rendszerrel is fel van szerelve.

Álom luxusvilla Gyenesdiáson

Gyenesdiáson áll ez a medencés álomvilla, melynek földszintjén nappali, étkező-konyha, egy fürdőszobás hálószoba és külön mosdó kapott helyet, az emeleten két további hálószoba, mindkettő saját fürdőszobával található. A ház korszerű külső hőszigeteléssel és hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, melegét vízteres kandalló, nyáron a hűvöset split klímák biztosítják. A melegvízről napelemek gondoskodnak, így fenntartása rendkívül kedvező, az udvaron egy ellenáramoltatós medence is helyet kapott.

Teljesen önellátó ház Balatonszemesen

Ebben a családi házban csak csatornadíjat és szemétszállítási díjat kell majd fizetnie, ugyanis a ház teljesen önellátó. Áramellátását napelemek, vízellátását bevizsgált fúrt kút biztosítja víztisztító, vízlágyító rendszerrel. Az otthon kellemes hőmérsékletéről, melegvízellátásáról és a friss levegőről pedig hőszivattyús rendszer gondoskodik, hővisszanyerő szellőztető rendszerrel. Az ingatlan nappali-étkezővel, konyhával, 5 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mire lehet elég az Ukrajnának nyújtandó új amerikai segélycsomag?

Mire lehet elég az Ukrajnának nyújtandó új amerikai segélycsomag?

A segélycsommaggal kapcsolatos kétségeket James David Vance ohiói republikánus szenátor fejtette ki, még a kongresszusi szavazás előtt.

Milliárdos ajándékot kapott Balog Zoltán egyházkerülete

Milliárdos ajándékot kapott Balog Zoltán egyházkerülete

A közvagyonhoz tartozott korábban a belvárosi épület.

Magyarország megszerezte az utolsó helyet az uniós mezőnyben

Magyarország megszerezte az utolsó helyet az uniós mezőnyben

Az uniós piacok közül a magyar kiskereskedelem szerepelt a legrosszabbul. 

Vészesen fogy a vásárlók és a boltláncok ideje

Vészesen fogy a vásárlók és a boltláncok ideje

Lépnie kell mindenkinek.

© 2024 (v2.202102)