Megjött a tavasz: irány a Balaton – ön is oda készül?

Van, amit soha sem lehet megunni: ilyen a tavaszi napsütésben fürdő megújuló természet látványa a Balaton régióban. Nem is lenne rossz. ha ott is lenne egy otthonunk, ahová egész évben elvonulhatunk a világ elől, de azért az sem árt, ha ez a bizonyos otthon modern, újszerű, és mindenhez közel, például a tó „fővárosában” Siófokon van, nemde? Most egy ilyen ajánlatot mutatunk.

Egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy a Balaton Budapesthez közeli részei szinte már fővárosunk elővárosává léptek elő. Aki rugalmasabb beosztásban dolgozik (a pandémia óta egyre többen vannak így), azok számára ideális második, vagy akár első számú otthon is lehet a tó partja, illetve annak vonzáskörzete. Az erre lakást, vagy éppen befektetést nézők számára találtunk most egy lehetőséget.

Akár otthont, akár nyaralót, akár befektetést keres valaki, azok számára kifejezetten elsőrangú választást biztosít egy siófoki új otthon. Persze az az igazi, ha valahol minden kész a vevő fogadására és nem nekünk kell építkezni, kapálni, de még füvet nyírni sem.

Mivel mind nagyobb az igény, így egyre többen új lakás, ház épül a part vonzásában. Ilyenkor tavasszal a természet éledése csak „rátesz egy lapáttal” a városból kiszakadás élményére. Mégpedig úgy, hogy nem is kell hosszú órákat utazgatni egy kis „tengeri” élményért. Buda délnyugati részéről, vagy a dél-budai agglomerációból egy órán belül elérhető Siófok. Igaz jobb, ha nem péntek délután, vagy szombat reggel indulunk le; ám, ha onnan is dolgozhatunk, akkor a csúcsforgalmat könnyen elkerülhetjük.

Miért ne „csobbanhatnánk” akár tavasszal bele ebbe a csodaszép, csendes, tóhoz közeli világba, hogy azután feltöltődve érkezzünk haza.

Siófok egyik remek helyszínén, a strandtól mindössze 10 pernyi sétára, az ismert Indotek Group beruházásában épült fel egy saját wellness részleggel ellátott ház, ahol egyrészt felüdülés lakni, ugyanakkor most kiváló befektetési lehetőség vásárolni is.

A Balaton környékén a jó ár-érték arányú házak lakásaira még jóval azok elkészülte előtt jelentkeznek, mert csupán az ingatlan értéknövekedése kitűnő befektetést jelent, még ki sem kell adni feltétlenül ezeket az otthonokat.

Ez az új építésű társasház Siófokon a Fresh Garden, amely optimális méretű lakásokat kínál, elképesztően jó helyen, jó ár/érték arányban, csendes környezetben.

A Fresh Garden-nél az emlegetett saját wellness részleg mellé parkosított kert is jár. Miközben a siófoki szabad-strand is közel van – ahogy emlegettük.

Ezzel – a Fresh Garden elhelyezkedésének köszönhetően – kiváló választás lehet lakásnak, nyaralónak és befektetésnek egyaránt.

Itt tehát a természet közelsége, a jó közlekedés és a tó elragadó látványa sokat kedvencévé teszi a helyet. Ezen túl, ahogyan szó volt róla: a Balaton mind nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvend, így az ingatlanok egyre értékesebbek lesznek, és azért is folyamatosan felértékelődnek. Továbbá: a dráguló építési költségek kifejezetten felfelé húzzák a minőségi ingatlanok árát. Így kitűnő befektetési lehetőséget jelent Siófok, tehát érdemes most, mielőbb vásárolni, hiszen idén újabb áremelés várható.

A Fresh Garden viszont ár-érték arányban kifejezetten korrekt ajánlat, hiszen remek méretű, másfél szobás, tágasabb tetőtéri lakások igen kedvező áron elérhetők. Ezek ráadásul pár napra is kiadhatók, ha éppen nem lakunk lent, de bármikor használhatjuk mi is hetekre, hónapokra, vagy akár állandó otthonnak is. Közben pedig a megtakarított pénzünk jó helyen fial!

A cikk a Fresh Garden otthonok eladójának támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt.

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Hogy a méhektől és általában a rovaroktól függene a civilizáció?

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

De legalább folyik víz a csapból.

© 2022 (v2.202102)