Nem bírod az áprilisi havazást? Nézegess meseszép házakat, napsütötte télikerttel!

A tavasz évről-évre egyre később érkezik, így a tavaszi fáradtság is erősebben hat ránk, és könnyebben meg is betegszünk. Akik szeretnek kertészkedni, azokat valószínűleg még rosszabbul érinti a szélsőséges időjárás. Ha ez hosszútávon fennmarad, akkor valószínűleg érdemes lesz beruházni egy télikertbe vagy – ha épp új otthonunk megvásárlása előtt állunk – télikertes házak között válogatni. Elhoztuk a legszebb házakat télikerttel az Ingatlantájoló kínálatából.

Szépen felújított családi ház a Diósgyőri vár közelében

Miskolcon, a Diósgyőri vár közelében áll ez a nappali +2 szobás családi ház, melyet 2012 és 2021 között kompletten felújítottak. Az L-alakú ház eredetileg egy félköríves teraszt fogott közre, melyet körbe üvegeztek, így született meg az ingatlan legszebb pontja, a hangulatos télikert.

Újszerű otthon Debrecenben

Debrecen Liget lakóparkban található ez a 2020-ban épült családi ház, mely két szinten amerikai konyhás nappali + 4 hálószobával, 2 fürdőszobával és egy mosdóval is rendelkezik. Földszinti részéhez télikert és terasz, emeleti részéhez két erkély kapcsolódik. Az ingatlanhoz kétállásos garázs is tartozik.

Erdő mellett, Veresegyházon

Gyönyörű környezetben, erdő mellett helyezkedik el ez a tetőtér beépítéses családi ház, melyben nappali, konyha-étkező, 4 szoba és 2 fürdőszoba kapott helyet. A gyönyörű ingatlan nappalija és étkező-konyhája L-alakban helyezkedik el, közöttük található a télikert, mely terméskő falaival, tetőtérbe nyúló dupla belmagasságával igazán lenyűgöző. A nappalihoz terasz is kapcsolódik, az egyik emeleti szoba pedig erkéllyel is rendelkezik.

Tetőablakokkal felturbózva, Isaszegen

Igazán különleges ennek az isaszegi családi háznak a homlokzat és tetőszerkezete, ezért az alagsor, földszint + 2 szintes épületnek már az első emeletén is vannak olyan helyiségek, amelyek tetőtérben vannak ugyanakkor a 2. emeleten is van egy olyan szoba, ami nem tetőtéri. Az egyedi kialakításnak köszönhetően a földszinti télikert is megkapta a felett elhelyezkedő tetőteret, aminek köszönhetően nemcsak oldalról, de a tetőablakokon keresztül is árad be a napfény. A tetőket természetesen napelem telepítésére is felhasználták, így a kétgenerációs családi ház elektromos áram fogyasztását ez is csökkenti. A házhoz nyári konyha, terasz és erkélyek is kapcsolódnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Május 28-án az Arena Mallban nyitja meg első magyarországi üzletét a Primark nemzetközi divatáruház 3100 négyzetméteren, közölte a társaság.

Orbán Viktor reménykedik:  "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

Orbán Viktor reménykedik: "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

A fővárosban folytatódott a Fidesz-elnök, kormányfő kampánykörútja.

© 2024 (v2.202102)