A pesti belváros egyik legjobb helyén – a Parlament közelében!

Elképesztő módon felértékelődött az elmúlt esztendőkben az Országház, avagy a Parlament környéke. Errefelé valódi kiváltság manapság lakástulajdonosnak lenni. Ezúttal egy olyan V. kerületi nagypolgári lakást mutatunk, amely nem csupán nívós, elit otthonnak, de akár irodának, illetve kiadási célú befektetésnek is kitűnő.

A Kossuth tér, a Szabadság tér, valamint a Parlament épületének környéke vitathatatlanul Pest egyik legígéretesebb része. Aki évek óta nem járt erre, az döbbenten tapasztalhatja az óriási fejlődést, hiszen szinte minden fontosabb közterület, tér alaposan megújult, így ma már lényegében elit környéknek, lakóhelynek számít. Errefelé találtunk most egy remek, igen nívós otthont.

Közelebbről a Vécsey utcában van ez az otthon, így tehát kitűnő az elhelyezkedése. Csak egy-két perc sétatávolságra van ide a Kossuth téri metró, valamint több busz és villamosmegálló is. Ezek által a főváros egyik legjobban elérhető csomópontjában élhetünk, vagy fektethetünk be kiadási célból.
Természetesen egy ilyen helyszínen a közelben éttermek, kávézók és élelmiszerboltok tucatjai vannak, és megannyi intézmény, minisztérium, követség (például az amerikai nagykövetség) is a szomszédban van, erősítve ezzel az esetleges kiadási célú hasznosítást. Továbbá a Duna-part is kis sétával akár öt perc alatt megközelíthető.

A most terítékre kerülő elegáns, polgári lakás tehát az ötödik kerület szívében, az Országház közelében fekszik. A 117 négyzetméteres ingatlan egy frissen felújított homlokzatú, 5 szintes, liftes épületben van. A negyedik emeleti otthon három, egyenként külön nyíló szobából, egy tágas, étkezővel is bíró konyhából, egy kamrából, egy fürdőszobából és egy külön mellékhelyiségből áll. Két nagyszoba ablakai az utcára, egy szobáé pedig az udvar felé néz.

A közelmúltban megtörtént e lakás alapos felújítása: ennek során új vezetékek, fal- és padlóburkolatok és szaniterek kerültek a lakásba, valamint a konyha is teljesen megújult. (Az otthon kényelmes, házközponti fűtésű.)

Egy ilyen, nívós otthon értelemszerűen – kitűnő kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően – nagyobb családok és a városi életet választó, családot tervező párok, sőt akár a város komfortját kereső idősebbek számára egyaránt tökéletes választás.
A tömegközlekedési lehetőségek miatt – akik esetleg nem szeretik az autózást, vagy még nincsen jogosítványuk – könnyű a munkába, iskolába és egyetemre járás. Mivel pedig a belváros szívében vagyunk, így a nyüzsgést kedvelők is megtalálhatják benne álmaik beteljesülésének helyét.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

© 2024 (v2.202102)