Ha luxusról van szó, nem ismerünk kompromisszumot!

Manapság a luxus szó elcsépeltté vált, különösen az ingatlanpiacon, ahol szinte mindenre ezt a jelzőt aggatják.  Ma azonban egy olyan projektet mutatunk be, amit joggal sorolhatunk a luxus kategóriába, hiszen budai viszonylatban is páratlan és a minőséget tekintve nem ismer kompromisszumot.

Gábor Zsazsa neve a legtöbb ember számára ismerősen cseng, és ha valaki, akkor az ő személye valóban összeforrt a luxussal. A magyar származású hollywoodi színésznő egykori rózsadombi villájának helyén épül a Gábor Villa, így abban már biztosak lehetünk, hogy az elhelyezkedést illetően kifogástalan projektről van szó. De nézzük hol is állt pontosan az egykori villa, melynek helyén szinte már kész az új építésű luxus társasház.

A Rózsadombon járunk, méghozzá a Szemlő-hegyi-barlang bejáratától néhány méterre, a Pusztaszeri úton, gyönyörű környezetben, ahonnan a belváros autóval vagy a közelben megálló buszokkal, fonódó villamossal is könnyen megközelíthető. Számos szolgáltatás, így iskola, óvoda, gyógyszertár, több bevásárlási lehetőség, sportcentrum és posta is rendelkezésre áll a villa közvetlen közelében.

Az egykori villához és a környezethez méltóan egy igazán exkluzív projektet tervezett a beruházó (SFC leányvállalata, Sinus-Fair Immobilien Kft.) . Az új építésű luxusvillában mindössze négy, egyenként teljes szintet elfoglaló lakás kerül kialakításra, melyek tervezése és kivitelezése során az elsődleges szempont a minőség volt, és ebben nem ismer kompromisszumot a fejlesztő cég. Nézzük mit jelent ez a gyakorlatban!

A Gábor Villa kínálatában még három szabad lakás közül választhatnak az érdeklődők. A lakások kelet-nyugati tájolásúak, így benapozottságuk kiváló, gyönyörű budai, illetve dunai panorámával rendelkeznek. A földszinti és első emeleti lakás kertkapcsolatos, az első és a második emeleti lakásokhoz nagy erkély kapcsolódik, a legfelső szinten elhelyezkedő lakáshoz pedig nagy terasz tartozik.

A Gábor Villa lakásainak műszaki tartalma messze felülmúlja a legtöbb luxus kategóriásnak hirdetett beruházást. Az épület a legkiválóbb anyagok felhasználásával megalkotott, a legmodernebb technológiával ellátott otthont, vagyis az igazi budai luxust hozza lakói életébe. Az épület A++ energiahatékonysággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a lakások fűtését-hűtését a jelenlegi árak mellett havi 8.000,- Ft-ból lehet biztosítani, tehát, ha az ukrán-orosz helyzet miatt, az árak háromszorosára nőnek, a fűtés-hűtés költsége akkor sem lesz több havi 24.000,- Ft-nál. Az épület fenntartási Ökolábnyoma igen alacsony.

A villa lakásaiba épített okosotthon rendszer lehetővé teszi, hogy a külső hőmérséklethez és a levegő páratartalmához optimalizálva, az energiamegtakarítás szempontjából legideálisabb módon biztosítsa a megfelelő hőmérsékletet. Emellett természetesen a hálózatot (világítás, aljzatok) és a biztonsági rendszert is lehet okos eszközről irányítani. A rendszerek mérik a fogyasztást, az adatokat elemzi, így az azokból nyert statisztikák segítségével a lehető leghatékonyabb energiafelhasználás érhető el, ezáltal pedig a gazdaságtalan üzemeltetés körülményei vagy valamely alkatrész meghibásodása is könnyedén kiszűrhető.

Ezen felül fontos megemlíteni, hogy a 4 villalakás, mind 1-1 szintet foglal el, ami nemcsak azért előnyös, mert az adott emeleten nincs másik szomszédunk, hanem azért is mert nincsenek belső kétszintes lakások, így nemcsak az egész épület, de az egyes lakások külön-külön is mind akadálymentesítettek. Ezen kívül a szinteket elválasztó födémek és a külső falak kiváló hangszigetelést kapnak, aminek köszönhetően sem a szomszédok, sem az utca zaj nem hallható.

Ne higgye el, amit állítunk, jöjjön el és bizonyosodjon meg személyesen a páratlan minőségről és a valódi budai luxusról, amit a Gábor Villa nyújt leendő lakói számára!

A cikk megjelenését a Gábor Villa fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

© 2024 (v2.202102)