A város új, üde színfoltja a KÖKI-nél épül!

Budapest belső kerületeiben már lehetetlen megfizethető árú lakást találni, ezért érdemes azokban a külső kerületekben szétnézni, ahol kiváló a közlekedés. Kispest például egyre szépül, már nem Wekerletelep az egyetlen szép része, a KÖKI környékén folyamatos a fejlődés, így sok új beruházás épül, és a környéken éttermek, futópálya, számtalan szolgáltatás, oktatási intézmények, valamint a város legjobb vizes játszótere is megtalálható. A KÖKI-vel szemben épül most a város új, üde színfoltja, fiatalos modern design-nal, napfényes, erkélyes, teraszos lakásokkal.

Hogy a KÖKI környékén miért jó élni, ha a belvárosi lakásárakat nem tudja megfizetni az ember, azt ugye nem kell ecsetelnünk. Hiszen a város egyik legsokoldalúbb tömegközlekedési csomópontján vonatok, buszok, villamosok és a 3-as metró is rendelkezésre áll, így 10 perc alatt a belvárosba lehet érni és a repülőtér sincs messze. Ezen kívül a bevásárlóközpont kedvenc üzleteinken kívül éttermekkel, mozival, tetőkerttel és játszótérrel is vár.

Itt, éppen a KÖKI-vel szemben, a Vak Bottyán utca másik oldalán épül most a Triad Homes Residence lakópark, ahonnan az utcára kilépve máris ott a 250 méter hosszú, kanyargós Kispesti futókör, amihez játszótér, közösségi kert, KRESZ-park és szabadtéri kondi is kapcsolódik. A Triad Homes Residence pedig modern designjával biztos, hogy a környék legüdébb színfoltja lesz. A beruházás öt ütemben, 300 lakással valósul meg, az I. ütem során 98 lakás épül. A földszint + 8 emeletes házak lakásai az 1-8. szinteken helyezkednek el, terasszal és erkéllyel rendelkeznek, az első emeleti lakások között kertkapcsolatosak is lesznek. A lakások hatalmas üvegfelületeket kapnak, ami biztosítja a természetes fényt, és igazán modern, 21. századi megjelenést kölcsönöz mind a lakásoknak, mind az épületnek.

Természetesen nemcsak a design, hanem a beépített anyagok minősége és a műszaki tartalom is abszolút 21. századi a Triad Homes Residence-ben. Így például zöld megoldások jellemzik, a lakások mennyezeti hűtés-fűtést kapnak és a garázsban elektromos autó töltőket is kiépítenek, a további energiamegtakarítást pedig magas minőségű, hőszigetelt nyílászárók segítik.

A változatos lakáskínálatban 30 nm körüli stúdiólakások, 40 nm körüli nappali + 1 hálós kis lakások, illetve 60-80 nm közötti, nagyobb, 2-3 hálószobás lakások is megtalálhatók. Ám ha valaki nagyobbat keres, két szomszédos lakás megvásárlásával ez sem lehetetlen, hiszen most még a válaszfalak elhelyezkedése is módosítható, a burkolatok is választhatóak, és azt is eldönthetik az első lakók, hogy fürdőkádat vagy zuhanyzót szeretnének-e a fürdőszobájukba. Mindez természetesen a belvárosinál jóval kedvezőbb árakon, mégis kiváló közlekedés mellett.

A cikk megjelenését a Triad Homes Residence fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

© 2024 (v2.202102)