Csodás házak idilli környezetben, az agglomerációból

Az agglomeráció népszerűsége továbbra is töretlen, de két agglomerációs település sem egyforma. Vannak olyan helyek, amelyeknek egyetlen előnye a kiváló közlekedés, ugyanakkor olyan városok, falvak is vannak, amelyeknek a környezete kifejezetten idilli, természet közeli életet, madárcsicsergést, kirándulási lehetőséget kínál. Mai bejegyzésünkben ilyen környékekről gyűjtöttük össze a legszebb családi házakat.

Takaros ház kerti tóval, Szigetmonostoron

Szigetmonostor a Szentendrei-szigeten található, és nemrég még inkább üdülőhelynek számított, különösen a horányi része. Mára azonban már annyira kiépült az infrastruktúra, hogy egyre többen választják lakhelyüknek. A község festői környezetben fekszik, itt Horányban bukkantunk erre a szép kis tetőtér beépítéses házra, mely amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit. A ház 2004-ben épült, azóta kompletten felújították, udvarán egy szép kerti tó is helyet kapott.

Nagycsaládosoknak ideális családi ház Ócsán

Ócsa olyan természeti és kulturális kincsekkel rendelkezik, mint az Öregfalu nádfedeles parasztházai és a XIII. századi templom, az Öreghegyi pincesor, az Ócsai madártava, vagy a Selyemréti-tanösvény. Itt a buszmegállóhoz és a vasútállomáshoz is közel találtuk ezt a nagy házat, mely nappaliján kívül még 6 hálószobával rendelkezik, így nagycsaládosok számára tökéletes, de akár két generációnak is kényelmes lehet. Az épület tetőtér beépítéses, galériás, így dupla belmagasságú nappalival rendelkezik.

Kétgenerációs családi ház Diósdon

Diósd egykori szőlőtermő vidék, Ófalujában ma is számtalan 1800-as években épült, gyönyörű lakóházzá alakított pince és présház található. Diósd másik nevezetessége az egykori kőbánya, benne a Diósdi Római barlanggal, és a Kaptárkői-barlang, melyek a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén, azon belül is a Tétényi-fennsík Természetvédelm Területen találhatók.

A központ közelében áll ez a 2017-ben épült ház, melynek energiaigénye szinte nulla, két utcáról is megközelíthető, és két különálló lakás kapott benne helyet, így két generáció számára is ideális. Az épület fűtését norvég fűtőpanelek, hűtését inverteres klímák biztosítják, a ház teljes elektromos energia ellátását napelemekkel oldották meg, így a fűtés- és a villanyszámla gyakorlatilag nulla, így csak a vízellátásért kell fizetni. A két lakás két külön házrészben található, melyek szinteltolással épültek. A nagyobbik házrészben amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, a kisebbik házrészben nappali, étkezős konyha, egy hálószoba, fürdőszoba kapott helyet.

Újszerű, tágas otthon Monoron

Monor a területén emelkedő 190 m magas Strázsa-hegyről nevezetes, de érdemes megnézni az országban is egyedülálló, löszbe vájt pincefaluját is. Monor egyik csendes részén található ez az újszerű állapotú, tágas családi ház, mely amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit. Az ingatlan fűtését padlófűtés és radiátorok biztosítják, parkettái és szaniterei teljesen újak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)