Ilyen a nagypolgári élet Debrecen szívében!

Debrecen Budapest után hazánk második legnagyobb városa, az ország gazdasági- kulturális- és tudományos életének egyik legjelentősebb központja, egyeteme nemzetközileg is elismert. A cívisváros belvárosi része pedig, mint minden jelentős nagyvárosban, itt is a nagypolgári élet színtere, különösen, ha találunk itt egy olyan lakást, ami ezt az életstílust biztosítja számunkra.

Persze emiatt nem kell feltétlenül lemondunk a 21. századi modern életünkről, mai cikkünkben egy olyan belvárosi lakást hozunk Debrecenből, amelyben a nagypolgári lakásokra jellemző tágas terek és belmagasság a modern eleganciával nagyszerű párost alkot.

A gyönyörűen felújított ingatlan a Piac utcán, a Gambrinus közben helyezkedik el, közelében üzletek, bankok, éttermek, gyógyszertár, illetve az 1-es, 2-es villamosok és több buszjárat megállója is megtalálható. A 2. emeleti lakás külön, saját használatú függőfolyosóról közelíthető meg, ami teraszként is használható. Belvárosi elhelyezkedése ellenére csendes, háta mögött található a belváros legnagyobb parkolója, ahová az új tulajdonos kedvezményesen tud parkoló bérletet váltani.

A lakás 107 nm-es, rendkívül tágas terekkel és nagy belmagassággal rendelkezik, egy amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy külön mosdó is helyet kapott benne, mindkét fürdőszoba ablakos. A közlekedőből nyíló fürdőszoba walk-in zuhanyzóval rendelkezik, a másik fürdőszoba közvetlenül az egyik hálószobából nyílik, nagy ablakkal rendelkezik. Itt egy szabadon álló kád kapott helyet, ebből a helyiségből közelíthető meg a mosókonyha is.

Az ingatlan komplett felújításon esett át, mely lakberendező keze munkáját dicséri. Ahogyan azt a bevezetőben is említettük a nagypolgári stílust és a modern eleganciát remekül sikerült ötvözni a belső kialakítás során. Így például a falak és a mennyezet díszléceket, rozettákat kaptak mutatós, ugyanakkor modern csillárokkal, amelyek remekül illenek a tágas, nagy belmagasságú terekbe, és mindenütt meghagyták, felújították a gyönyörű, eredeti beltéri ajtókat is.

A vizes helyiségek az elegancia jegyében márványmintás burkolatokat kaptak, amelyeket letisztult, bútorokkal és szaniterekkel egészítettek ki. A nagy ablakokkal rendelkező, napfényben úszó szobák padlóját parkettával burkolták. Az amerikai konyhás nappali tágas, világos terében nagyszerűen mutatnak a modern bútorok, köztük a gépesített, elegáns, fekete, rézfogantyúkkal díszített konyhabútor is, melynek pultját hozzáillő, design lámpák világítják meg. A gyönyörű berendezés a beépített és nem beépített bútorokkal együtt természetesen a vételár részét képezi.

A lakás méretéből, elosztásából és elhelyezkedéséből adódóan családok számára, befektetésnek kiadásra, vagy akár rendelőnek, irodának is ideális lehet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

 A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

© 2024 (v2.202102)