Lélegzetelállító a panorámája ennek az exkluzív budai társasháznak!

Zöld környezettel minőségi kivitelezéssel, na meg lélegzetelállítóan szép panorámával kecsegtet Buda egyik legújabb lakóingatlan projektje, a Diana Társasház.  Ha Buda egyik legjobb részén szeretne élni és minőségi új otthont keres, nézze meg ezt az exkluzív 5 lakásos projektet a XII. kerület szívében!
Modernitás és visszafogott elegancia jellemzi a Diana Társasházat, mely a budai oldal egyik legszebb részén épül. A hegyvidék egyik zsákutcájának végén, a Diana közben épülő projekt elhelyezkedését tekintve is luxus színvonalú. A telek már az erdővel határos, így valóban zöld környezetet, friss levegőt és nyugalmat nyújt a környék. Az Istenhegyi út közelsége gyors bejutást teszi lehetővé a belvárosba, de a közelben is számtalan szolgáltatás, üzlet elérhető.

A Diana Társasház egy több, mint 2000 négyzetméteres telken épül, mindössze 5 lakással, melyből már csak 4 elérhető, a kis lakásszámnak köszönhetően pedig valóban exkluzív és intim otthont nyújt majd az ottélők számára.

A 2-4 szobás lakásokhoz hatalmas méretű teraszok és privát kertek társulnak. A társasházhoz 10 darab parkoló is épül, melyek megvásárolhatók a lakásokhoz. Bár a társasház hegyoldalba épül, igazán egyedi megoldásokkal a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolatot kapnak, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető kapcsolódik. A nagy üvegfelületeknek és a hatalmas teraszoknak köszönhetően gyönyörű panoráma tárul a lakók elé a lakás több pontjáról.

A prémium minőséghez természetesen a műszaki tartalom is nagyban hozzájárul, amely a Diana Társasház esetében kiemelkedő. A lakások hűtéséről és fűtéséről korszerű, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel. A külső nyílászárók az egyik legigényesebb, úgynevezett alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, a külső oldalon fakó fóliabevonattal, melynek így nagyszerű hővédő hatása van. Az épület fő homlokzatai pedig egyedi, a nyílászárók megjelenésével harmonizáló, fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapnak.

A cikk megjelenését a Diana Társasház értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)