Balaton: gyönyörű nyaralókat hozunk a déli partról!

A Balaton déli partját évről-évre sokan keresik fel, hiszen könnyen elérhető az M7-es autópályáról, sekély vize miatt a kisgyermekes családok kedvence, Siófok pezsgő élete pedig a bulizni vágyók számára biztosít kiváló kikapcsolódási lehetőséget. Mai cikkünkben innen hozunk néhány nagyon szép, de még elfogadható árú ingatlant.

Napelem előkészítéssel Siófok Kilitin

Ha valaki Siófok csendesebb részén keres ingatlant, akkor számára kitűnő választás Kiliti, ami bár egy kicsit messzebb van a parttól, de lényegesen nyugodtabb, és itt az ingatlanárak is barátságosabbak. Itt találtuk ezt a 2020-ban, két utcára nyíló telken épült, könnyűszerkezetes családi házat is, mely 91 nm-es alapterületével és amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás elrendezésével tökéletes lehet családi nyaralónak. Az ingatlan fűtését infrapanelek biztosítják, a fűtés és az áramellátás költségei pedig tovább csökkenthetők napelemmel, melyeknek előkészítése már megtörtént.

Medencés családi ház Fenyvesen

Balatonfenyvesen áll ez a szépen felújított, háromszintes családi ház, mely két nappalijával és 5 hálószobájával egy nagyobb család számára is ideális lehet. Egy nagy terasszal és erkéllyel rendelkezik, udvarán süllyesztett medence, gumilap borítású játszótér, grillezőhely is helyet kapott, és egy szaunaház építését is elkezdték, mely jelenleg szerkezetkész állapotban van.

Két ház egy telken, Balatonszentgyörgyön

Balatonszentgyörgy a déli part egyik legszebb szakaszán, Keszthely mellett található. Itt bukkantunk erre az ingatlanra, melyen egy 1920-ban épült, 2009-ben gyönyörűen felújított, nádfedeles ház, és egy 2009-ben a háta mögé épült téglaház áll. Mindkét épület tetőtér beépítéses, a nádfedeles ház földszintjén konyha, étkező-nappali, egy szoba és fürdőszoba, emeletén nappali, 2 hálószoba és fürdőszoba található. A téglaház földszintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és fürdőszoba, emeletén 2 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet.

Kétgenerációs ház Lellén

Akár két generációnak is ideális lehet ez a családi ház Balatonlellén, ugyanis mindkét szintjén egy-egy önálló lakás kapott helyet, melyeket a lépcsőházból külön-külön lehet megközelíteni. A földszinti lakás amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, ezen a szinten kapott helyet a garázs is. Az emeleti lakás szintén amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, 2 erkély is kapcsolódik hozzá.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)