Otthonnak és vállalkozásnak is ideális ingatlan mindössze 15 km-re az M3-astól

Ingatlanvásárlásnál kiemelten fontos az ingatlan elhelyezkedése, infrastruktúrája, könnyű megközelíthetősége. Különösen igaz ez akkor, ha nemcsak saját lakás céljára, hanem vállalkozásunk számára keresünk ingatlant. Az autópályák közelsége ilyenkor kiemelten fontos. Aki Nyíregyháza környékén keres most vállalkozásnak is ideális, nagy családi házat, annak mutatunk most egy remek lehetőséget mindössze 15 km-re az M3-as autópályától.

A Nyíregyháza közelében fekvő Mátészalka elsősorban gyógyvizéről, fürdőjéről nevezetes. A város Nyíregyháza után a második legnépesebb település Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A várost délről határoló Nyírcsaholy igazi csendes, kis idilli település, patakkal, zöld környezettel, mindössze 15 km-re az M3-as autópályától. A község központjában, posta, üzletek, bank, iskola, óvoda, buszmegálló közelében találtunk egy nagyszerűen kihasználható, tehermentes ingatlant, mely akár kétgenerációs családnak, vállalkozásnak is ideális lehet.

A tetőtér beépítéses családi ház ugyanis kellően tágas, 285 nm-es alapterületén két külön lakrész és iroda, valamint irattár is helyet kapott, a 2530 nm-es telken pedig még egy 5 méter magas, 220 nm-es, szilárd falazatú szerelőműhely és hozzá kapcsolódó raktár is található. A műhely szerelőaknával felszerelt, 4,8 méter magas és 4 méter széles szekcionált, felfelé nyíló, elektromos, távirányítható Hörmann kapuval rendelkezik, tetejét új lemeztető borítja. A telket masszív kerítés veszi körül, mely az utcafront felől egy kamion bejáráshoz is alkalmas, elektromos, távirányítású úszókapuval is rendelkezik. Az ingatlan kamerarendszerrel is felszerelt, távfelügyeletre bekötött riasztórendszerrel is rendelkezik, akár a jól működő vállalkozással együtt is megvásárolható.

A telken található továbbá egy kétállásos garázs raktárral, ahová a bejárást két, szintén távirányítható, elektromos garázsajtó biztosítja, illetve helyet kapott még egy szalonnasütőhely és egy fedett filagória is.

A családi ház maga 2000-ben épült, rendkívül igényes kialakítású és folyamatosan karbantartott épület, olyan, mint egy kis kastély, fűtését és használati melegvíz ellátását csúcstechnológiás, többkörös, programozható gázkazán biztosítja. Két külön lakrésze kellően tágas életteret biztosít egy-egy generáció számára, hiszen a földszinti lakrész is nappaliból, étkező-konyhából, 2 hálószobából, fürdőszobából és külön mosdóból áll. Míg az emeleti lakrészen amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba és egy jakuzzis fürdőszoba kapott helyet, így már önmagában is kényelmes egy nagyobb család számára. Mindkét lakrészben több beépített gardrób is helyet kapott, ráadásul az ingatlan ára a teljes berendezést is magában foglalja.

A földszinti lakrészhez egy előterasz, egy nyitott oldalsó terasz és egy nagy, fedett hátsó terasz kapcsolódik, az emeleti lakrész nappalijából pedig egy napozóteraszra léphetünk ki. A földszinten kapott helyet az iroda, mely a hátsó teraszról is megközelíthető, és amelyhez külön mosdó is kapcsolódik. A telek nagy része csapadékvíz elvezetéssel megoldott, szilárd burkolatú, de egy 350 nm-es területen gyümölcsös kapott helyet.

Mint látható, az ingatlan sokféleképpen hasznosítható és mindössze 6 km-re fekszik Mátészalkától, ahol bevásárlóközpontok és a kiváló gyógyfürdő is megtalálható, melynek vize mozgásszervi panaszokra tökéletes, ugyanakkor belépő és bérlet árai rendkívül kedvezőek. Ráadásul nemsokára megépül az M3-as autópályát Ököritófülpössel összekötő M49-es gyorsforgalmi út, aminek köszönhetően az autópálya még gyorsabban elérhetővé válik.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

© 2024 (v2.202102)