Nekünk nemcsak a Balaton! – Vízparti házak az ország minden pontjáról

Vízparton élni, vagy akár ott csak egy üdülőt birtokolni, mindenképp jó. És ehhez nem kell feltétlenül a drága Balatont választanunk. Ha az agglomerációba költöznénk, ott is találunk Duna-parti házakat, de az ország más részein is vásárolhatunk vízparti üdülőt. Mai cikkünkben az ország legszebb, közvetlen vízparttal rendelkező házait gyűjtöttük egy csokorba.

Újszerű állapotú üdülő vagy családi ház Győrzámolyban

Válogatásunk első darabját a Győr melletti Győrzámoly üdülőtelepéről hozzuk. A 300 nm-es vízparttal rendelkező ház 2021-ben épült, a település Győrhöz való közelsége miatt állandó lakhatás céljára is kiváló. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, kamra kapott helyet, a felső szint szerkezetkész állapotban van, egy külön megközelíthető lakrész alakítható ki benne. A házba a villany be van kötve, a vizet ásott kút biztosítja vízszűrővel, a szennyvíztisztítás bio szennyvíztisztító rendszerrel történik. Gáz és vezetékes víz a ház előtt található.

Állandó otthonnak tökéletes ház Ráckevén

Ráckeve az agglomerációban otthont keresők egyik népszerű célpontja, hiszen közel van a fővároshoz, ugyanakkor vízparti házakat is lehet kapni a településen. Ilyen ez az állandó lakhatásra is tökéletes családi ház is, mely 2 percre fekszik a buszmegállótól és 10-15 percre a központtól. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, mosdó, háztartási helyiség külön mosdóval és egy irodának, vállalkozásnak alkalmas tároló kapott helyet. Felső szintjén egy további hálószoba és egy dolgozószoba található.

Hajókikötésre alkalmas partszakasszal, Majosházán

Szintén a Ráckevei-Duna ág mellett található Majosháza, melynek vízparti részén áll ez a nappali + 2 szobás családi ház, melyhez saját hajókikötő is tartozik. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, felső szintjén 2 hálószoba és fürdőszoba található. A telken medence, fa játszótér, 3 autó beállására alkalmas kocsibeálló is helyet kapott.

Saját stéggel és wellnesszel Ráckevén

Válogatásunk utolsó darabja is Ráckevén található. Építész házaspár saját részre tervezte ezt a csodálatos házat, ami a minőségen is meglátszik. A földszinten amerikai konyhás nappali és az épület két szárnyában egy-egy fürdőszobás, gardróbos lakosztály kapott helyet, az emeleten további két kisebb szoba található. A földszinthez nagy vízre néző télikert kapcsolódik, a házban wellness részleg és egy borozó is helyet kapott.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)