Tágas családi otthon a XV. kerületi kertvárosban!

Mai cikkünkben egy tökéletes családi otthont mutatunk be, méghozzá a főváros egyik kedvelt kertvárosi részén, Rákospalotán. Tágas terek és frekventált elhelyezkedés jellemzi ezt a XV. kerületi családi házat, melyhez ideális méretű kert és fűthető medence is tartozik. Ha tágas családi otthont, vagy akár vállalkozásnak is alkalmas ingatlant keres, kertvárosias ugyanakkor a belsőbb részekről is könnyen megközelíthető környéken, ez a cikk Önnek szól.
A XV. kerület kedvelt kertvárosi részén, mégis frekventált környéken, a Rekettye utcában található az alábbi családi ház. Innen az 5-ös, a 125-ös, valamint a 62-es és 69-es villamosok teszik lehetővé a belváros irányába való tömegközlekedést, autóval indulva pedig az M3-as bevezetőn keresztül gyorsan és kényelmesen elérhető a belváros. A Rekettye utca közvetlen környékén játszótér, uszoda, általános iskola és bevásárlási lehetőség is található, megkönnyítve ezzel a családosok mindennapjait.

A családi ház 720 négyzetméteres telken helyezkedik el, melyre elektromos kapun keresztül juthatunk be. A családi ház két lakószintjén összesen nettó 188 négyzetméternyi terület áll rendelkezésre. Az ingatlant kimondottan napos és tágas terek jellemzik.

A földszinten a családi élet központja, egy impozáns nappali helyiség kapott helyet, innen közelíthető meg a belső fűthető medence is. Ezen kívül egy hálószoba, étkezős konyha, kamra, előtér valamint egy kazán helyiség található még ezen a szinten.


A ház felső szintjén további két szoba valamit egy fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlanhoz egy 25 négyzetméteres terasz is kapcsolódik, ahonnan közvetlenül a kertbe léphetünk.
Az ingatlant 1996-ban bővítették ki, valamint a felújítás alkalmával megtörtént a külső szigetelés és a a tetőszerkezet felújítása is. A családi ház állapota jelenleg is jól karbantartott, csupán állagfrissítési felújítást igényel.

Tökéletes választás családosok számára vagy vállalkozás kialakítására, legyen szó egészségügyi klinikáról vagy más szolgáltatóról.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla ingatlan támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)