Tágas családi otthon a XV. kerületi kertvárosban!

Mai cikkünkben egy tökéletes családi otthont mutatunk be, méghozzá a főváros egyik kedvelt kertvárosi részén, Rákospalotán. Tágas terek és frekventált elhelyezkedés jellemzi ezt a XV. kerületi családi házat, melyhez ideális méretű kert és fűthető medence is tartozik. Ha tágas családi otthont, vagy akár vállalkozásnak is alkalmas ingatlant keres, kertvárosias ugyanakkor a belsőbb részekről is könnyen megközelíthető környéken, ez a cikk Önnek szól.
A XV. kerület kedvelt kertvárosi részén, mégis frekventált környéken, a Rekettye utcában található az alábbi családi ház. Innen az 5-ös, a 125-ös, valamint a 62-es és 69-es villamosok teszik lehetővé a belváros irányába való tömegközlekedést, autóval indulva pedig az M3-as bevezetőn keresztül gyorsan és kényelmesen elérhető a belváros. A Rekettye utca közvetlen környékén játszótér, uszoda, általános iskola és bevásárlási lehetőség is található, megkönnyítve ezzel a családosok mindennapjait.

A családi ház 720 négyzetméteres telken helyezkedik el, melyre elektromos kapun keresztül juthatunk be. A családi ház két lakószintjén összesen nettó 188 négyzetméternyi terület áll rendelkezésre. Az ingatlant kimondottan napos és tágas terek jellemzik.

A földszinten a családi élet központja, egy impozáns nappali helyiség kapott helyet, innen közelíthető meg a belső fűthető medence is. Ezen kívül egy hálószoba, étkezős konyha, kamra, előtér valamint egy kazán helyiség található még ezen a szinten.


A ház felső szintjén további két szoba valamit egy fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlanhoz egy 25 négyzetméteres terasz is kapcsolódik, ahonnan közvetlenül a kertbe léphetünk.
Az ingatlant 1996-ban bővítették ki, valamint a felújítás alkalmával megtörtént a külső szigetelés és a a tetőszerkezet felújítása is. A családi ház állapota jelenleg is jól karbantartott, csupán állagfrissítési felújítást igényel.

Tökéletes választás családosok számára vagy vállalkozás kialakítására, legyen szó egészségügyi klinikáról vagy más szolgáltatóról.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla ingatlan támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)