Luxus a legfelső szinten: körpanorámás penthouse Budáról!

Mai cikkünkben egy XI. kerületi penthouse jellegű lakást mutatunk azoknak, akik gyönyörű panorámára és luxus életérzésre vágynak. A XI. kerület népszerű részén találtunk egy elegáns, ugyanakkor nem túl hivalkodó lakást, ami családosok számára is tökéletes választásnak bizonyul.

A különlegesen szép lakásra a XI. kerületi Sas-hegy lábánál bukkantunk. A környék tökéletes választás családosok számára is, a Rahó utca és környéke nyugodt, biztonságos lakókörnyezetet biztosít. A környéken gyógyszertár, élelmiszerbolt, valamint több oktatási intézmény és sportolási lehetőség is rendelkezésre áll, a Kelenföldi metróvégállomás közelségének köszönhetően pedig gyorsan és kényelmesen juthatunk a belvárosba. Jó választás a környék akkor is, ha sokat jár a Balatonra, innen az M7-es autópálya is pár perc alatt elérhető. Errefelé, egy családias hangulatú lakóparkban kínálják eladásra a következő penthouse jellegű lakást.

A lakást 2015-ben adták át, így kifogástalan állapotban van jelenleg is. Az ingatlan lakótere 98 négyzetméter, ehhez pedig 88 négyzetméternyi terasz kapcsolódik. A lakásban egy tágas amerikai konyhás, étkezős nappali helyiség, további három szoba, valamint két fürdőszoba és egy gardrób kapott helyet.

A hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakás szinte egész nap körbe napozott, a három terasz pedig gyönyörű körpanorámát biztosít a környékre.
A megfelelő hőmérsékletről modern hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, mely okostelefonnal bárhonnan irányítható.

Az ingatlanhoz megvásárolható egy teremgarázs hely is, melynek bejárata telefonnal nyitható. Innen lifttel közelíthető meg a lakás, így könnyen elkerülhető a kényelmetlen cipekedés.

A lakópark saját kerttel és játszótérrel rendelkezik, így kifejezetten ajánljuk gyermekekkel költözők számára. Továbbá minden olyan lakáskeresőnek, aki kényelmes otthont keres, nyugodt budai környezetben, egyszóval a minőségi életstílus kedvelőinek.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)