Luxus a legfelső szinten: körpanorámás penthouse Budáról!

Mai cikkünkben egy XI. kerületi penthouse jellegű lakást mutatunk azoknak, akik gyönyörű panorámára és luxus életérzésre vágynak. A XI. kerület népszerű részén találtunk egy elegáns, ugyanakkor nem túl hivalkodó lakást, ami családosok számára is tökéletes választásnak bizonyul.

A különlegesen szép lakásra a XI. kerületi Sas-hegy lábánál bukkantunk. A környék tökéletes választás családosok számára is, a Rahó utca és környéke nyugodt, biztonságos lakókörnyezetet biztosít. A környéken gyógyszertár, élelmiszerbolt, valamint több oktatási intézmény és sportolási lehetőség is rendelkezésre áll, a Kelenföldi metróvégállomás közelségének köszönhetően pedig gyorsan és kényelmesen juthatunk a belvárosba. Jó választás a környék akkor is, ha sokat jár a Balatonra, innen az M7-es autópálya is pár perc alatt elérhető. Errefelé, egy családias hangulatú lakóparkban kínálják eladásra a következő penthouse jellegű lakást.

A lakást 2015-ben adták át, így kifogástalan állapotban van jelenleg is. Az ingatlan lakótere 98 négyzetméter, ehhez pedig 88 négyzetméternyi terasz kapcsolódik. A lakásban egy tágas amerikai konyhás, étkezős nappali helyiség, további három szoba, valamint két fürdőszoba és egy gardrób kapott helyet.

A hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakás szinte egész nap körbe napozott, a három terasz pedig gyönyörű körpanorámát biztosít a környékre.
A megfelelő hőmérsékletről modern hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, mely okostelefonnal bárhonnan irányítható.

Az ingatlanhoz megvásárolható egy teremgarázs hely is, melynek bejárata telefonnal nyitható. Innen lifttel közelíthető meg a lakás, így könnyen elkerülhető a kényelmetlen cipekedés.

A lakópark saját kerttel és játszótérrel rendelkezik, így kifejezetten ajánljuk gyermekekkel költözők számára. Továbbá minden olyan lakáskeresőnek, aki kényelmes otthont keres, nyugodt budai környezetben, egyszóval a minőségi életstílus kedvelőinek.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

A krími Dzsankoj városában történt robbanás megsemmisítette a Moszkva fekete-tengeri flottája számára szánt orosz cirkálórakétákat.

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Erősödött kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Orbán Viktor öccse kiszállt Schobert Norbert vállalkozásából

Orbán Viktor öccse kiszállt Schobert Norbert vállalkozásából

Egy évet sem töltött el a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságában.

Államosítanák a hazai járóbeteg-ellátást

Államosítanák a hazai járóbeteg-ellátást

Polgármestereknek írt levélben méri fel a kórházfenntartó, hol hajlandók átadni a járóbeteg-ellátókat az államnak.

© 2023 (v2.202102)