Álomszép házakkal vár Keszthely és környéke

Keszthely a körülötte fekvő településekkel gyakorlatilag körbeöleli a Balaton nyugati partvidékét. Ez a vidék számtalan kikapcsolódási, kirándulási, kulturális élményt nyújt gyakorlatilag nemcsak a Balaton partján. Mai cikkünkben innen gyűjtöttük össze a legszebb családi házakat.

Balatoni panorámás terasszal, Vonyarcvashegyen

Csodálatos természeti környezetben, Vonyarcvashegy egyik csendes zsákutcájában, közvetlenül erdő mellett áll ez a háromszintes családi ház, melynek földszintjén igény szerint egy különálló apartman is kialakítható. Az ingatlan csodás, balatoni panorámás terasszal rendelkezik, kertjében tájba simuló, vegyszerek nélkül kezelhető medence és szauna is található.

Wellness részleggel Hévízen

Hévízen található ez az elvehetetlen panorámás álomotthon, melyben wellness részleg is helyet kapott szaunával, merülő dézsával fitnesz gépekkel. A kétszintes ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali kapott helyet, melyhez nagy terasz is kapcsolódik. A földszinten egy, az emeleten két hálószoba található, mindegyikhez tartozik külön gardrób és fürdőszoba. Az emeleti rész galériáján kapott helyet a dolgozószoba.

Aquapark csúszdás medencével Cserszegtomajon

Cserszegtomajon, egy teraszos kialakítású telken helyezkedik el ez a luxusbirtok, melyhez fűthető, egy csodás mesterséges tó, egy grillterasz és egy ellenáramoltatós, fűthető medence is tartozik, melyhez egy aquapark csúszda is kapcsolódik. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali és a földszinten egy vendégszoba kapott helyet gardróbbal, fürdőszobával, az emeleten három, szintén gardróbbal és fürdőszobával, valamint terasszal rendelkező lakosztály található. A házban helyet kapott még egy moziszoba, és kapcsolódik hozzá egy vendégház is, melyben wellness részleg vagy apartmanok kialakítására van lehetőség.

Gyönyörű kerttel Keszthelyen

Keszthelyen áll ez az elmúlt években folyamatosan felújított családi ház, melynek földszintjén amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, gardrób, emeletén két szoba, két fürdőszoba és egy konyha kapott helyet. A ház így akár két generációnak is ideális, vagy kiadásra is kiváló, különösen, hogy a telken található melléképületben még egy apartman helyet kapott.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt.

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Hogy a méhektől és általában a rovaroktól függene a civilizáció?

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

De legalább folyik víz a csapból.

© 2022 (v2.202102)