Híres fürdővárosban ingatlant venni mindig jó ötlet!

Magyarország szerencsére bővelkedik termál- és gyógyvizekben, így számtalan fürdővárosunk kínál gyógyulási-, kikapcsolódási lehetőséget az odalátogatóknak. Mai bejegyzésünkben egyik legszebb fürdővárosunkból, Gyuláról hozunk egy kiváló elhelyezkedésű családi otthont, ami akár befektetésnek is jó ötlet lehet.

Gyula a Várfürdő és a város folyamatos fejlesztése révén, évről-évre egyre több turistát vonz. Egy ilyen dinamikusan fejlődő város központjában saját célra és befektetés céljára is érdemes ingatlant vásárolni. Körülnéztünk a városban, és találtunk egy ikerházat a piac, a Világóra és a kórház közelében. Bár kiváló elhelyezkedése miatt többféle hasznosítása is lehetséges az ingatlannak, mivel iskolák, óvodák, orvos, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, játszótér közelében található, így elsősorban családoknak ideális.

A szóban forgó ingatlan egy ikerház egyik fele, mely két szinten nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosait. Az ingatlan legnagyobb előnye, hogy igazán tágas terek jellemzik, nappalija például több, mint 30 nm-es és ebben még nincs benne a vele egy légtérben lévő étkező, ami több, mint 27 nm-es. A konyha pedig csaknem 10 nm-es nagyságával kellő teret nyújt a nagyobb helyet igénylő ünnepi főzésekhez is. A családi ház tehát tökéletes azok számára, akik gyakran hívnak vendégeket, akiknél sokszor összegyűlik a tágabb családi- vagy baráti kör.

Ugyanakkor a család privát szférája is kellő életteret nyújt, hiszen az emeleten elhelyezkedő hálószobák 26, 12 és 10 nm-esek, és természetesen mindkét szinten található fürdőszoba is. A benti tágas tereket tovább növelik a teraszok, ugyanis mind az alsó- mind a felső szinten található egy-egy elő- és hátsóterasz. A földszinti, nagy hátsóterasz a nappaliból nyílik és a kerttel teremt közvetlen kapcsolatot, ami kellően nagy a kikapcsolódáshoz, mégsem túl nagy ahhoz, hogy gondozása problémát jelentsen.

Az ingatlan további előnye, hogy teteje 3 évvel ezelőtt lett szigetelve, így ezzel az új tulajdonosnak már nem kell foglalkoznia. Ugyanakkor a gondos tervezésnek köszönhetően a ház könnyen alakítható, elosztása igény szerint módosítható. Elhelyezkedése révén így nemcsak családoknak, de akár vállalkozásnak, irodának is tökéletes lehet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt.

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Hogy a méhektől és általában a rovaroktól függene a civilizáció?

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

De legalább folyik víz a csapból.

© 2022 (v2.202102)