Bizonytalan időkben aranyat ér a biztos befektetés!

Először a koronavírus járvány, most pedig az ukrán-orosz konfliktus miatt élünk bizonytalan időket, aminek első hatása, a rohamtempóban növekvő infláció már meg is érkezett. Ilyen helyzetben mindenki tudja, hogy a legbiztosabb befektetés az ingatlan, de nem mindegy, hogy hol és milyen ingatlant vásárolunk. Mai cikkünkben mutatunk egy biztos megoldást.

Ahhoz, hogy egy ingatlan biztosan értékálló legyen alapvetően két dologra kell elsősorban figyelnünk. Az első és legfontosabb, az ingatlan elhelyezkedése, a második pedig a minősége. Az első szempont azért fontos, mert egy jó helyen lévő ingatlant nemcsak kiadni könnyebb, de ha saját célra vásárolunk, akkor is fontos, hogy egy későbbi eladásnál az ingatlan értéktartó maradjon, sőt akár értéknövekedés is bekövetkezzen.

A második szempont, a minőség pedig azért kiemelten fontos, különösen most, mikor az építőanyagárak is drasztikusan emelkednek, mert egy használt ingatlan felújítására most sokkal többet költhetünk, mint amennyivel a felújítás megnöveli az ingatlan értékét. Ezért egy új építésű lakás most igazán jó befektetés lehet, hiszen itt rögtön úgy vehetjük át a kulcsokat, hogy a lakásra a berendezésen kívül semmit nem kell költenünk.

Persze az új építésű projektek között sem könnyű a választás, érdemes olyan beruházótól vásárolni, amely sokéves tapasztalattal és komoly referenciákkal rendelkezik. Ilyen a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Bayer Construct vállalatcsoport is, mely beruházásainak fejlesztője és kivitelezője is egyben. Az általuk képviselt minőséget pedig mi sem igazolja jobban, mint hogy legújabb fejlesztésük, a Balance Garden lakásainak előértékesítése során máris 30%-ot értek el a külpolitikai helyzet és a nehéz gazdasági körülmények ellenére.

Mindez várakozáson felüli vevői bizalmat mutat, amit a beruházó korábbi, átlagon felüli minőségű projektjeivel nyert el. A Bayer Construct természetesen most is maximálisan elkötelezett abban, hogy magas műszaki színvonalú házat adjon át, és a kivitelezés jelenleg is ütemterv szerint halad.

De nézzük most, kicsit részletesebben miért is olyan kiváló ez a beruházás.  A Balance Gardennek remek az elhelyezkedése, hiszen a Népliget közelében, egy az Üllői úttal párhuzamos, kis csendes utcában, a Zágrábi utcában épül zöldövezetben. Előnye, hogy a 3-as metró két állomása is sétatávolságra található innen, ugyanakkor lakói mégiscsak zöld környezetben élhetnek, amit a fejlesztő további tetőkertekkel fokoz.

Az egyedülálló beruházás ugyanis 4 lépcsőházból áll majd, melyek az 1. és 2. szinteken összeépülnek, majd a 3. emelettől újra külön válnak, így nemcsak a lépcsőházak tetején, de a 3. szinten is helyet kap két tetőkert. Természetesen a földszinti részt is egy nagy zöld terület veszi körül, így a földszinti lakások kertkapcsolatosak lesznek, de a többi lakáshoz is kivétel nélkül tartozik majd terasz vagy erkély.

A kiváló elhelyezkedéshez pedig még hozzátartozik, hogy oktatási-, egészségügyi intézmények, játszóterek is megtalálhatók a közelben, illetve a Shopmark bevásárlóközpont is mindössze egy metrómegállónyira van innen.

A Balance Gardenben bármelyik korosztály megtalálhatja az ideális otthont, és a befektetők számára is kiváló lehetőséget kínál, hiszen a beruházásban 298 változatos méretű és elosztású, klimatizált lakás kap majd helyet. A lakások természetesen első osztályú, hőszigetelt ablakokat kapnak majd, fűtésüket pedig a Főtáv biztosítja, a kényelmet pedig az elektromos redőnyök teszik majd teljessé.

Az első lakók 2023 III. negyedévében költözhetnek a festett, burkolt, szaniterekkel felszerelt lakásaikba. A parkolási lehetőséget 257 beálló biztosítja a mélygarázsban és 42 felszíni parkoló is helyet kap majd a telken, a nagy érdeklődésre való tekintettel a mélygarázsban bővítették az e-töltőhelyek kialakítását. Természetesen tárolók is épülnek a lakásokhoz a földszinten, melyek opcionálisan megvásárolhatók.

A lakásokat minden egyes lépcsőházban lifttel lehet majd megközelíteni, a projekt további különlegessége, hogy a liftek tágas, kényelmesen berendezett lobbykból indulnak.

A beruházás mindenképp egyedülálló abban a tekintetben is, hogy más projektekhez képest több közösségi teret, közös kikapcsolódási lehetőséget nyújt lakói számára. A földszinti parkosított kert közös részein például tollaslabda-pályát is kialakítanak, street-workout eszközöket is elhelyeznek, a gyermekeket pedig ügyességi eszközökkel várják, a közeli Népliget pedig további sportolási lehetőségeket nyújt.

Ez a beruházás ideális mindenki számára, aki a belváros közelében, mégis csendes, zöldövezetben szeretne élni. A projekt további előnye, hogy ez az utolsó üres telek az utcában, ami beépül, így későbbi építkezések sem fogják már zavarni a környék csendjét.

Mint említettük a Balance Garden igen népszerű, és máris sok lakás gazdára talált, így érdemes sietni, hiszen a piaci folyamatok és a nemzetközi helyzet miatt hamarosan áremelés várható.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

© 2024 (v2.202102)