Az abszolút luxust keresi? Találtunk Önnek egy igazán exkluzív otthont Harsánylejtőn!

A luxus szó mára igen elcsépeltté vált, és sajnos ráaggatják minden olyan ingatlanra, ami csak egy kicsit is jobb az átlagosnál. Pedig eredetileg a top kategóriás minőség, az egyediség, a megismételhetetlen jelzője. Mai cikkünkben egy olyan családi otthont hozunk Harsánylejtőről, ami valóban egyedi és exkluzív, kompromisszummentes, prémium minőséget képvisel, ráadásul teljes berendezéssel kínálják eladásra, így ide tényleg egyetlen bőrönddel és azonnal lehet költözni.

Egy prémium kategóriás otthon természetesen kizárólag exkluzív környezetben képzelhető el, például egy olyan helyen, mint az elmúlt években különösen népszerűvé vált Harsánylejtő. A környék rendkívüli előnye, hogy csendes, zöld környezet és könnyű megközelíthetőség, valamint hasonló top kategóriás, új építésű házak jellemzik.

A szóban forgó ingatlan egy szépen parkosított telken álló ikerház egyik fele, mely panorámás a Hármashatárhegyre, és mindkét szintjéhez nagy teraszok kapcsolódnak. Tájolása kiváló, a bejárati ajtó és a kiszolgáló helyiségek a ház északi oldalán, míg a nappali és a hálószobák az épület déli és keleti oldalán, a kert felől helyezkednek el.

A ház földszintjén amerikai konyhás nappali, gardrób, zuhanyzós fürdőszoba és a kétállásos garázs található, ahonnan a lakótér közvetlenül is megközelíthető.  Illetve a konyhából nyílik a mosókonyha-kamra, ahol a gépészet, illetve a mosó- és a szárítógép is helyet kapott. Az emeletre edzett üveg korláttal rendelkező, tömörfa lépcső vezet, itt kapott helyet 3 hálószoba, egy gardrób, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy külön mosdó is. A 3 hálószoba mindegyikéből ki lehet lépni a hatalmas, emeleti teraszra.

Az egyedülálló ingatlan 2018-ban saját részre épült és tulajdonosának elsődleges szempont volt a minőség, így a házból nem hiányozhatnak olyan extrák, mint például a központi vízlágyító rendszer, a profi módon megtervezett világítástechnika, a hófehér, magasfényű konyhabútor corian munkalappal, gránit mosogatóval, minőségi beépített gépekkel, az olasz design padlóburkolatok, vagy a napkollektorrendszer, mely a melegvíz előállításra segít rá. Az épület fűtését kondenzációs kazán biztosítja 150 literes puffertartartállyal, padlófűtésen keresztül, és a napelemek előkészítése is kialakításra került, amivel további energiamegtakarítás érhető el.

Az extrák természetesen a tökéletesen intim kertben is folytatódnak. A nappaliból hatalmas tolóajtókon keresztül juthatunk a földszinti Travertin mészkővel burkolt teraszra, mely oldalsó screenekkel teljesen lezárható és fűthető, így az év nyolc hónapjában használható, tetejét eső-, hó- és szélérzékelővel ellátott, távirányítóval irányítható bioklimatikus pergola fedi. Természetesen a kerti bútorok, sőt a grillező is a vételár részét képezi. A nyári esti grillpartikhoz a tökéletes hangulatot pedig a kertben kiépített hangulatvilágítás biztosítja még mindezeken felül.

A teraszon kapott helyet a napkollektorral fűthető, feszített víztükrű medence, mely abszolút gyermekbarát, hiszen sósvizes, 3D fóliával borított, lépésálló medencefedéssel fedett és egy külön gyermekpancsoló részt is kialakítottak benne, a felnőttek kényelmét pedig masszírozó funkció szolgálja. A kert azonban nemcsak a lazítás, hanem a testedzés helyszíne is lehet, ebben egy street workout pálya segít, mely egybeöntött rekortán burkolatot kapott.

Az önálló alappal rendelkező, növényektől független, zárt acél lemez kerítéssel körülvett kertben helyet kapott még egy 4 nm-es zárható tároló, a kert gondozását a fúrt kútról működő automata öntözőrendszer és az online vezérelhető, automata fűnyíró segíti, mely szintén a vételár részét képezi.

A kétállásos garázson kívül, még egy utcáról megközelíthető, fedett, felszíni beálló segíti a parkolást, természetesen mindegyikhez automata kapu tartozik. Ezeken felül lehetőség van még 2 autó parkolására az épület front oldalán, a zárt kertben, és az utcafronton is adott egy felszíni parkoló, mely szintén ehhez az ingatlanhoz tartozik, így összesen 6 autó parkolása oldható meg kényelmesen a telken.

Ha Ön egy valóban prémium minőségű, felső kategóriás otthont keres, zöld környezetben, mégis jó közlekedéssel, ahová azonnal és egyetlen bőrönddel költözhet, ne keresgéljen tovább, álmai otthona Önre vár!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

© 2024 (v2.202102)