Ha az agglomerációt választjuk, a jó infrastruktúra a legfontosabb szempont!

Egyre többen költöznek nemcsak a budapesti, hanem a vidéki nagyvárosok, mint például Debrecen, vagy Szeged agglomerációjába is, hiszen egy nagyvárosi lakás áráért néhány kilométerrel arrébb kertes, családi házban élhetnek. A település és a leendő otthon kiválasztásánál azonban két tényezőre kell kiemelten figyelni. Az egyik a közlekedés, a másik pedig az infrastruktúra. Azaz fontos, hogy autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan beérhessünk a közeli nagyvárosba, és aszfaltozott, közművesített utcában vegyünk ingatlant. Nézzünk is egy remek példát.

Debrecen Budapest után a második legnépesebb és az egyik legdinamikusabban fejlődő városa hazánknak. Gazdasági és kulturális fejlettségét többek között egyetemének is köszönheti. Sokan vágynak arra, hogy egy ilyen nagyvárosban éljenek, ugyanakkor az ott élők között is vannak, akik szeretnének kicsit nyugodtabb, természetközelibb életet élni.

Ennek okán a debreceniek közül is egyre többen költöznek ki a környező településekre, melyek közül az egyik legkedveltebb Hajdúsámson. A település népszerűségének legfőbb oka természetesen könnyű megközelíthetősége, hiszen Debrecennel határos, így közúton, a Debrecent Mátészalkával összekötő 471-es úton és a Debrecen-Nyírbátor-Mátészalka vasútvonalon is gyorsan megközelíthető.

A városon belül is a Debrecentől mindössze 5 km-re fekvő Sámsonkert városrész a legkedveltebb a kiköltözők körében, de még itt is ritkaságnak számít egy összközműves ingatlan, amely ráadásul aszfaltozott utcában van. Mai cikkünkben innen, egy főúthoz közeli aszfaltozott utcából hozunk egy összközműves, családoknak ideális, sorházi ingatlant.

A 2009-ben épült, folyamatosan karbantartott családi otthon buszmegállóhoz, boltokhoz is közel fekszik. A kétszintes lakásban amerikai konyhás nappali, egy nagy szoba és két kis szoba kapott helyet, természetesen mindkét szinten található fürdőszoba is. Az ingatlan elosztása kiváló, egy család számára kényelmes, élhető terekkel rendelkezik.

Az épület külső hőszigetelést, az alsó szinten hőszigetelt, műanyag ablakokat, a tetőtérben szintén kiváló hőszigetelésű ablakokat kapott, padlása duplán szigetelt. A földszinti ablakok mind rendelkeznek redőnnyel és szúnyoghálóval, a tetőtéri ablakok mind külső- és belső, hő- és fényvédő rolókat, a hálószobaablakok szúnyoghálót is kaptak. Az ingatlan fűtését gáz cirkó kazán biztosítja, így rezsije rendkívül kedvező. Nyáron a kellemes hőmérsékletet klímák biztosítják, a biztonságot pedig riasztó garantálja.

Az otthonos sorházi lakás burkolatai minden helyiségben nagyon szép, újszerű állapotúak, az ingatlanban több, helyszínre egyedileg készíttetett bútor található, melyek a vételár részét képezik. A szép konyhabútorban minőségi gépek kaptak helyet.

A 131 nm-es telek pont kényelmes ahhoz, hogy a család a szabad levegőn tölthesse szabadidejét, ugyanakkor nem túl nagy ahhoz, hogy a karbantartása gondot okozzon. A hátsó kertben filagória és kerti tároló is helyet kapott.

Ha Ön valóban egy otthonos ingatlant keres Debrecen közelében, nyugodt, vidék környezetben, mégis kiváló infrastruktúrával, ne habozzon, nézze meg, biztosan nem fog csalódni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter: innentől kezdve Brüsszelnek semmi köze nincsen ahhoz, hogy mi hogyan és honnan oldjuk meg energiaellátásunkat

Szijjártó Péter: innentől kezdve Brüsszelnek semmi köze nincsen ahhoz, hogy mi hogyan és honnan oldjuk meg energiaellátásunkat

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

© 2024 (v2.202102)