Játszóterek és eladó házak: ezekben az otthonokban mi is szívesen lennénk gyerekek!

Gyereknap alkalmából megnéztük, milyen játszóterek találhatók a jelenleg eladó házak udvarán, vagy éppen belső tereiben. Találtunk is néhány gyönyörű házat, játszótérrel vagy játszószobával, ahol mi is szívesen lennénk gyerekek.

Fantasztikus rönkjátszótér Mosonmagyaróváron

A rönkjátszóterek talán a legnépszerűbbnek mondhatóak, sokan csináltatnak ilyet a gyermekeik számára. Előnyük, hogy teljesen egyedi igény szerint is el lehet őket készíteni, így mászóka, kisház, hintaállvány funkciót is betölthetnek, és csúszda is csatlakoztatható hozzájuk. Ennek a mosonmagyaróvári családi háznak az udvarán is egy ilyen játszótér kapott helyet, sok hintával, így több gyerek is tud játszani anélkül, hogy összevesznének. A ház egyébként nagycsaládosoknak is ideális, hiszen nappaliján kívül 4 hálószobával rendelkezik, és alagsorában még egy játszószoba is helyet kapott gyerekkonyhával.

Modern játszótér egy gyönyörű modern házhoz

Ennek a mogyoródi ikerház félnek az udvarán szintén fából épült játszótér kapott helyet, csak ez már jóval letisztultabb designt képvisel. Így tökéletesen illik ahhoz a modern, luxusotthonhoz, melyben amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba és 2 fürdőszoba is helyet kapott, így ez az ingatlan is tökéletes nagycsaládosok számára. Az épületre passzívház közeli energiatakarékosság jellemző, és a tető napelem számára is elő lett készítve.

Itt minden van, amiről csak álmodnak a gyerekek

Szentantalfán található ez a szintén nagycsaládosok számára ideális családi ház, mely egy régi kőházból áll, melyet 2020-ban egy új épülettel bővítettek ki. A főépületben kapott helyet egy tágas nappali, egy étkező-konyha, egy fürdőszoba és 4 gyerekszoba. A mosókonyhán keresztül juthatunk át az új részbe, ahol a szülői háló, még egy fürdőszoba és egy játszószoba található. Az udvaron pedig fa játszótér és egy kis rönkház várja a gyerekeket.

Csodás gyerekjátszó Pomázon

Pomázon áll ez a tágas családi ház, melynek földszintjén nagy nappali, étkező, konyha és egy hálószoba, valamint fürdőszoba kapott helyet. Mivel a helyiségek kellően tágasak, itt akár egy vagy két szoba még leválasztható. A tetőtér galériás, a galérián kapott helyet egy fantasztikus gyerekjátszó, melyből a két gyerekszoba és egy fürdőszoba nyílik. A kertben medence szolgálja a kikapcsolódást.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

© 2024 (v2.202102)