Éljen csodás helyen, egy legendás épületben, a város szívében!

Budapest belső kerületeiben élni igazi kiváltság, hiszen itt minden közel van, minden elérhető. A tágabb értelemben vett belvároson belül is az egyik legnépszerűbb kerület Terézváros, ahol akad jó néhány hangulatos hely és legendás épület is, mint például az ikonikus Anker-palota. Mai cikkünkben innen hozunk egy élhető terekkel rendelkező, nagypolgári lakást.

A Deák tér mellett elhelyezkedő Anker-palota építéséhez több legenda is fűződik, és olyan híres emberek is éltek itt, mint például Hofi Géza. Akárhogy is nézzük, az épület mára Budapest városképének szerves részévé vált, és előnye, hogy nemcsak kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, de mégis egy csendes, forgalomtól elzárt utcában, az Anker közben helyezkedik el.

Ennek a csodás épületnek a legfelső, negyedik emeletén került most eladósorba egy 83 nm-es, utcai fekvésű, napfényes, nagypolgári lakás. A szépen felújított ingatlan kiváló elosztású, előszobájából jutunk a hallba, innen nyílik a tágas konyha, rögtön mellette található a kamra, és innen léphetünk be a fürdőszobába, de egy külön mosdó is helyet kapott a lakásban, amely az előszobából közelíthető meg. A konyha kellően nagy ahhoz, hogy étkezőként is funkcionáljon, ugyanakkor a hall is elég tágas ahhoz, hogy itt alakítsunk ki egy társaság fogadására is alkalmas étkezőt. A hallból jutunk tovább a hatalmas nappaliba, ahonnan a szintén tágas hálószoba nyílik. A lakás ideális azok számára, akik szeretik a nagy, élhető tereket.

A lakás nagyon szép állapotban van, azonnal költözhető, sőt akár a benne lévő berendezés is megvásárolható. Az ingatlan rezsije rendkívül alacsony, az otthon melegét házközponti fűtés biztosítja, melynek díja 16.500,- Ft/hó, a közös költség 20.000,- Ft havonta, mely a vízdíjat is tartalmazza. További előnye, hogy az ingatlantól 100 méterre lehetőség van mélygarázsban parkoló bérlésére.

Ha Ön egy igazán jó elhelyezkedésű lakást keres Terézvárosban, ahol a Deák tér közelsége okán kiválóak a közlekedési kapcsolatok, színházak, éttermek, bevásárlási lehetőség is megtalálhatóak a közvetlen közelben, valamint a közeli Dunapart és az árnyas és gondozott Erzsébet tér kínál pihenésre alkalmas teret, akkor ne habozzon, ez a tágas, nagypolgári lakás Önre vár.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)