Álomszép nyaralókat hozunk a Balaton partjáról!

A Balaton továbbra is nagy népszerűségnek örvend, akár nyaralni, akár csak egy hosszú hétvégére utaznánk oda. A szálláshely keresés azonban egyre nehezebb, ahogy közeleg a nyár, így sokak fejében megfordul, hogy milyen jó lenne egy saját nyaraló a magyar tenger partján. Mai válogatásunkban a legszebbeket gyűjtöttük össze.

Csúcstechnológiás ház, szinte nulla rezsivel, Balatonszemesen

Csak szemétdíjat és csatornadíjat kell fizetnie annak, aki megvásárolja ezt a csodaszép balatonszemesi családi házat, hiszen az épület teljesen önellátó. A villamos energiát napelemek termelik, a fűtést-hűtést, melegvízellátást hőszivattyú biztosítja, mely a vele összekapcsolt hővisszanyerős szellőztető rendszeren keresztül az állandó friss, tiszta levegőt is garantálja. A vízellátás bevizsgált, fúrt kútról történik központi víztisztító, vízlágyító rendszeren keresztül. A kétszintes ingatlanban nappali-étkező, konyha, 5 hálószoba, mindkét szinten 1-1 fürdőszoba és külön mosdó, valamint háztartási helyiség kapott helyet. Az alsó szintet szinte körbe öleli a 86 nm-es terasz, a felső szinthez 15 nm-es terasz kapcsolódik.

Wellness részleggel, Keszthelyen

Keszthelyen áll ez a gyönyörű családi ház, melyet terméskő homlokzata tesz igazán egyedivé. A házban wellness részleg is helyet kapott, szaunával és beltéri medencével, konyháját gyönyörű konyhabútor díszíti fa frontokkal és gránit munkalappal. Az ingatlan nappalival, étkező-konyhával, 3 hálószobával, egy dolgozószobával, 3 fürdőszobával és 3 gardróbbal várja új lakóit.

Panorámás ház a hegyoldalban, Füreden

Balatonfüreden a belterület szélén, a hegyoldalban helyezkedik el ez családi ház, melynek udvaráról csodás panoráma nyílik a városra és a Balatonra. A ház ideális azoknak, akik Füreden belül, mégis csendes helyen keresnek egy tágas ingatlant. Az épület a 90-es években épült, folyamatosan karbantartották, jelenleg is újszerű állapotban van.

Igazi luxus az Ezüstparton, 2 percre a strandtól

Siófokon, az Ezüstparton, a vízpartól mindössze 150 méterre épült ez a csodás ház 2019-ben. Az ingatlan a szabadstrandtól 2 percre, a hajóállomástól és a kikötőtől mindössze 5 percre helyezkedik el, közelében minden megtalálható, amire a mindennapi életben szükség van. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 3 fürdőszobával rendelkezik, illetve feszített víztükrű medence, jakuzzi és szauna is tartozik hozzá.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)