Éljen ott, ahol a belváros és a szebbnél szebb parkok is sétatávolságra vannak!

A legtöbben olyan helyen szeretnének élni, ahol közel van a zöldövezet, hogy a mindennapok rohanásában egy kicsit kikapcsolhassanak. Mindeközben viszont nehéz lemondani a belváros kényelméről, hiszen rendkívül praktikus, ha minden a közelben van és így a bevásárlás vagy az ügyintézés is gyorsabb. Leendő otthonunk kiválasztásánál ráadásul olyan egyéb szempontok is szerepet játszanak, mint például az energiatakarékosság. Egy ilyen, kis rezsivel fenntartható, belváros és parkok közelében elhelyezkedő, újszerű lakást mutatunk most Székesfehérvárról.

Székesfehérvár legnagyobb előnye, hogy nagyjából félúton van Budapest és a Balaton között, területét átszeli az M7-es autópálya, így innen mind a főváros, mind a magyar tenger rendkívül gyorsan megközelíthető.

A királyok városának egyik legkedveltebb része Palotaváros, itt került most eladó sorba egy 2021-ben épült, 3 hálószobás, nagy loggiával rendelkező, alacsony rezsivel fenntartható lakás, melyhez önálló garázs is tartozik.

Az ingatlan egy új építésű társasház első emeletén helyezkedik el, a Palotai úton, ahonnan a sétáló utca, bevásárló központok, színház, éttermek, oktatási-, egészségügyi intézmények is sétatávolságra találhatóak. Buszmegálló és bolt mindössze 30 méterre, uszoda, strand, játszótér, a Koronás Park, Rózsaliget és a csónakázó tó pedig közvetlen a társasház mellett helyezkedik el, de a horgásztavakhoz és a regionális atlétikai központhoz sem kell 500-800 méternél többet sétálni.

Elhelyezkedéséből adódóan tehát ideális családok számára különösen, hogy amerikai konyhás nappaliján kívül még 3 teljes értékű szobával rendelkezik, és a fürdőszobán kívül egy külön mosdó is helyet kapott a lakásban, a nappali életterét pedig tavasztól őszig tovább növeli a több, mint 10 nm-es loggia. A társasházhoz zárt, belső udvar is tartozik, az épület mindhárom lépcsőházában található lift, így a lakás kényelmesen és akadálymentesen is megközelíthető.

A 113 nm-es lakás kellően tágas egy család számára, a rezsi költség miatt azonban mégsem kell aggódni, ugyanis az ingatlan fűtését, hűtését és melegvíz ellátását hőszivattyú biztosítja és a fűtés helyiségenként szabályozható.

A lakásban további energiamegtakarítást eredményeznek a háromrétegű üvegezéssel készült, hőszigetelt ablakok, melyek távvezérelhető redőnnyel és rovarhálóval is fel vannak szerelve. Az egész lakásban szabályozható fényerejű és színű világítással teremthetünk kellemes hangulatot, a szobák padlóját laminált padló, a többi helyiséget kerámia járólap borítja. Az ingatlan tehermentes és ára tartalmazza a zárt, belső udvarban található garázst, valamint a teljes bútorzatot, a gyönyörű konyhabútor korszerű, beépített gépekkel várja új tulajdonosát.

Ha Ön egy olyan családi otthont keres Székesfehérváron, ahol egyik oldalon a belvárost másik oldalon gyönyörű parkokat talál, ne habozzon, nézze meg ezt az alacsony rezsijű, tágas lakást.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)