Páratlan lehetőség két generációnak az agglomerációban!

A fővárosi ingatlanárak emelkedése egyre többeket sarkall arra, hogy az agglomerációba költözzenek, mint ahogy egyre többen döntenek úgy is, hogy idősödő szüleikkel összefogva egy kétgenerációs családi házat választanak új otthonuknak. Mai cikkünkben egy tágas, két generációnak, vagy saját otthon + vállalkozás számára is ideális családi házat hozunk az agglomeráció egyik legnépszerűbb, kiváló közlekedésű településéről, Vecsésről.

Vecsés közvetlenül határos Budapesttel, kiváló közlekedési feltételeit pedig a rajta keresztül húzódó 4-es főút, az M4-es és M0-ás gyorsforgalmi utak és a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonal biztosítja. A több, mint 21 ezer fős lakosú kisváros közigazgatási területén belül található a Liszt Ferenc repülőtér egy része, így számtalan, a repülőtérhez kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatást nyújtó vállalkozás, pl.: szállodák, raktárak biztosítanak munkalehetőséget akár helyben is.

Természetesen nemcsak munkalehetőség, hanem minden egyéb szolgáltatás is megtalálható ebben a dinamikusan fejlődő kisvárosban, így nem is feltétlenül kell ingázni vagy gyakran beutazni Budapestre annak, aki Vecsést választja új otthonának.

A város egyik nyugodt, családi házas övezete Kertekalja, itt egy csendes kis utcában bukkantunk arra az ingatlanra, mely akár egy kétgenerációs család számára is kellő életteret biztosít. A szóban forgó ingatlanból Vecsés-Kertekalja vasútállomás és a buszmegálló, valamint a 4-es főút is könnyen megközelíthető, ezen kívül boltok, orvosi rendelő, posta, piactér, kulturális központ, iskola, óvoda, bölcsőde is sétatávolságra található.

A csaknem 650 nm-es telken egy 115 nm alapterületű családi ház kapott helyet, mely beépített tetőterében további 80 nm-rel, szuterén szintjén további 57 nm-rel egészül ki, ehhez kapcsolódik egy 67 nm-es melléképület, melyben garázs, két egyéb helyiség és egy mosdó kapott helyet, valamint egy különálló 24 nm-es garázs, melynek 17 nm-es tetőtere is beépítésre került. A melléképülethez csaknem 30 nm-es, téglából épült, fedett kerti pihenő kapcsolódik, mely nagyobb családi-, baráti összejövetelek helyszíne lehet, sőt akár egy jakuzzinak is helyet adhat. A főépület tágas terasszal és erkéllyel rendelkezik, a különálló garázs tetőteréhez szintén tartozik egy erkély.

A főépület rendkívül jó elosztású, galériás, nappali, étkező, konyhával, 3 hálószobával és mindkét szinten külön fürdőszobával és mosdóval is rendelkezik, így kényelmes lehet egy család számára, míg a melléképületek egy másik lakás, vagy vállalkozás számára telephely kialakítását teszik lehetővé, melyhez az ingatlanba az ipari áram is bevezetésre került. A szuterén szinten egy téglával kirakott boltíves pince is található.

Az ingatlan nyílászárói termoplan üvegezésű fa nyílászárók, déli tájolásának köszönhetően az egész ház reggeltől estig napfényben fürdik. A ház fűtését gázkazán biztosítja a földszinten padlófűtésen és radiátorokon, a tetőtérben radiátorokon keresztül, zónánkénti fűtésszabályozással. A nappali dísze egy hangulatos kandalló, mely kiegészítő fűtésként is funkcionál, a nyári hőségben mindkét szinten klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet.

A családi ház felújított állapotú, vizes helyiségei és az udvar burkolata 2021-ben estek át teljes felújításon, a hálószobákban hatalmas beépített szekrények biztosítják a tárolást. Udvara részben térkövezett, részben parkosított, könnyen karbantartható méretű, mégis kellemes kikapcsolódást biztosít, öntözését fúrt kút segíti. Az ingatlan és a lakók biztonságát riasztó garantálja.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

© 2024 (v2.202102)